Mini Drăguț Bomboane Colorate Găleți Pentru Nunta, Petrecere de Aniversare Găleți Geanta Cadou Jucarii Pentru Copii 10 Buc/ set

32.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cu ridicata și cu Amănuntul Găleată de Metal Bomboane de Nunta Găleată Cadouri Găleată Pentru Copii de Ziua 10buc

Notă: Dacă doriți livrare rapida, vă rugăm să nu selectați TRANSPORT GRATUIT !!! Culoarea din imagine poate fi ușor mai deschisă sau mai închisă în funcție de monitor.Pls asigurați-vă că don\\'t mintea inainte de a cumpara. Când plasați comenzi, va rugam sa ne lăsați un mesaj pentru a marca ce CULOARE vrei.În caz contrar, va vom trimite la întâmplare.T hanks!

Anotimpuri: Primavara Favoruri De Nunta, Nunta De Vara Favoruri, Cadă Nunta Favoruri De Iarnă & Crăciun Favoruri

Categorie: Găleată de Metal și Tinichea Găleți

Materiale: Metal (tag-uri și panglici nu sunt incluse în preț)

Înfrumusețarea: Decorative Kituri / Găleată de bomboane și alte favoruri pe care le iubesc cu voi înșivă și pe copiii dvs., prietenii împreună.

Culoare: Alb, Violet, Portocaliu, Roz, Fuchsia și găleți de Argint disponibile

Personalizare: Non-personalizate

Dimensiuni aproximative: Diametru cerc de top: 6cm;

Diametru de jos cerc: 4cm;

Înălțimea de găleată: 5.5 cm (fara maner);

Înălțime totală=8cm (inclus mâner )

Ambalare: 1 lot= 10 buc de aceeasi culoare găleți; dacă doriți culoarea mixt, pls lasati un mesaj pentru a marca!

Sfaturi: Umple-le cu bomboane de ciocolată, migdale, scorțișoară sau orice doreste inima ta., Atenție: Personaliza cu panglici sau o favoare tag (comercializat separat), daca le vrei pls faceți clic pe acest

Pachetul Include: 1 x Panglica de Satin de Expediere în întreaga Lume freeShipping. Comenzile procesate în termen de 4 zile lucrătoare după ce plata este făcută și de verificare. Vom organiza transportul în conformitate cu adresa cumpărătorul, cu condiția, Astfel încât vă rugăm să confirmați și să verificați adresa detalii ai umplut atunci când cumpărare. Metoda de livrare oferit de noi este China Post Air Mail, așa că, dacă doriți să alegeți DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, vă rugăm să ne contactați înainte de cumpărare. Serviciu de Timpul de Tranzit este prevăzut de către transportator, la sfârșit de săptămână și de sărbători se exclude, astfel încât timpul de livrare poate fi mai lung decât ne-am promis, în special în timpul sezonului de vacanta, astfel încât vă rugăm să fie pacient. Orice urmărire informații actualizate vă va informa în timp, puteți obține, de asemenea, informații de urmărire de la site-ul oficial. Transportul Daca ai returnat produsul la noi, vă Rugăm să furnizați numărul de urmărire pentru noi. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în stare. Dacă ordinele am\\ \ 't a ajuns în timp, vă rugăm să ne contactați, vom organiza o re-expedierea sau o rambursare pentru tine. Dacă doriți rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți și don\\'t de a deschide un litigiu în mod direct. Transport Feedback-ul este foarte important pentru noi, ne străduim pentru 100% satisfacție, dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând , vom rezolva rapid și în cel mai bun mod. Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și să dea 5 stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, dumneavoastră recomandăm nostru este de a motiva pentru a merge mai departe, vom aprecia cu adevărat dacă ai plecat de feedback-ul pozitiv.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Numărul De Model LD-328
Nume De Brand KATE FAVORURI
Mfg Număr De Serie Hawaii Serie
Ocazie Nunta
Material Metal
culoare Mai Multe Culori Disponibile
Tip Eveniment & Consumabile Partid
Stil Găleată de ambalare bomboane
Utilizare Bomboane de nunta găleată, cadou de nunta
Locul de Origine Zhejiang,China
Evenimente Si De Petrecere Tip De Element Petrecere

Produse similare