Transport gratuit 4L Cedru Rosu Găleată Găleată și Polonic combinate cu Insert Angrosist, Saună fabrica de accesorii de aprovizionare

157.45lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


4L Cedru Rosu Găleată Găleată și Polonic combinate cu Insert ***cedru Roșu și 4L***

Alphasauna poate furniza mai mult de 250 de tipuri de saună accesorii, inclusiv diverse tipuri de saună găleți și oale, clepsidra, Termometru & Higrometru, Ceas de Nisip, Spătar, Saună Perne, Lampă de Forma, Usa Sauna, Aburi etc. Usa. Și alte Generator de Aburi, incalzitor Sauna, baie de Aburi, Sauna, etc sunt, de asemenea, produsele noastre principale pe vânzări. Bine ati venit prețuri en-Gros anchetă.

Setul Include: 1 x Sauna infuzie găleată făcută din lemn. Top-calitate de fabricație (geluit, șlefuit și vopsit) + 1 x Plastic introduce insert de Plastic pentru infuzia găleată făcută de căldură rezistent material sintetic special + 1 x Sauna infuzie carul Material: Rosu Cedru si lemn de Pin (geluite, șlefuite și vopsite)

Alphasauna este un angrosist în saună accesorii și baie de aburi generator, incalzitor sauna si alte butoi hidromasaj etc produse. Superior manopera a facut ca produsele noastre sa arate Uimitor și briliant.

Avem o adevărată fabrică localiza în Shenzhen, produsele noastre principale au saună și de aburi , echipamente de piscina , SPA și cadă cu hidromasaj ,saună și încălzire . Cele mai multe dintre produsele noastre au certificate CE , și generator de abur si incalzitor sauna sunt fierbinte stea produse în timpul timpul trece ani și a obține o mare realizare din Europa , america de nord Americane , și Orientul Mijlociu etc.

Calitate este viața noastră, clientul satisfăcătoare nostru este acesta, și credem că vom avea un viitor strălucit după persistentă de efort și de sprijin de tine.

Va vom trimite pachetul PRIN DHL , FEDEX , UPS , TNT , Aramex (Orientul Mijlociu), care, cu livrare rapidă și de înaltă garanție de siguranță.

1. Noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.

2. Ne va livra pachetul maxim la 3 la 5 zile lucrătoare de ia primirea de plată.

3. Timp de livrare are nevoie de 4 până la 7 zile de la fabrică la client numit adresa.

4. Există în plus costul de transport maritim 30USD aproximativ de departe district conform DHL sau UPS cerere. Valoarea specifică va fi informat după ce primi răspunsul express.

Vom accepta Escrow , Visa , Master card , TT , western union etc.

*Dacă nu te-a multumit cu articolul dvs., vă rugăm să returnați-l în ambalajul original și cu toate etichetele atașate în termen de 14 zile .Produsele trebuie returnate transport platit.Prețul de achiziție va fi rambursat prin aceeași metodă ca plata a fost făcută.Poștale și de ambalare nu va fi rambursat.

*În cazul în care elementul este defect sau ne-au trimis ceva diferit de ceea ce ați comandat, vă rugăm să ne returnați în termen de 14 zile si va vom oferi o rambursare completă sau înlocuire.Inclusiv poștale și de ambalare.

1. Dacă aparatul nu poate funcționa în mod corespunzător, pls nu ne lăsa negtive sau orice 1 sau 2 evaluări înainte de a ne contacta, deoarece cea mai mare problema a fost cuased de la instalarea în mod corespunzător uneori. Vom duce cum să montați până când puteți să vă bucurați de o baie de aburi . Și dacă ne confirma problema a fost responsabilitatea noastră, ne va trimite înlocuiți piesele gratuit la conducere, indiferent de valoare, dar, de asemenea, costul de transport maritim.

2. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un 5 star feedback-ul pozitiv. Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Clientul este satisfăcătoare nostru nu oprire puisuit, deci, dacă aveți orice problemă înainte de a purchaseing sau după vânzare problema, pls nu ezitați să ne contactați prin următoarele metode.

Tel: 86+13242430588 ; 86+15728672121

Skype: kitty19860328

Sau contactați-ne prin "pune o întrebare".

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 58cm x 29cm x 33cm (22.83in x 11.42in x 12.99in)
handcraft Lustruire
Material Principal Din lemn
Caracteristică Panou De Control Computerizat
Funcția Abur Uscat
Linner PE inserare
volumul 4L
Numărul De Model AP-004W
Capacitate 1 Galon
Material Pin
Tip Saună

Produse similare