JIGU C21N1313 Original Baterie laptop Pentru ASUS TX201 Serie

141.75lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


100% Original, baterie

Garanție de 100% testat ok înainte de expediere

Puteți vedea poze comparare, de forma a bateriei și bateria de interfață de putere pentru a determina în continuare bateria are nevoie de

Laptop Compatibil Modele:

TX201 Serie

Laptop numere de o Parte: C21N1313

Sfaturi de cumpărături.

Imagini doar pentru referință,specifice fel prevala! Dacă aveți nevoie de cele mai recente și imagini actuale, vă rugăm să ne contactați !

Din cauza probleme de transport, aspectul produsului pot avea mici zgarieturi.

E posibil, nu toate.

Dacă nu puteți accepta, te rog, nu scopul. Despre Adresa de Livrare este responsabilitatea clientului de a ne oferi o imagine exactă și adresa completă. Adresa corecții după ce pachetul a fost trimis este foarte costisitoare și de multe ori imposibil. Pachetele returnate la noi cu adresa de erori de multe ori se percepe suplimentar o taxă de retur (percepute de curier), care va fi dedusă din rambursare a anulat comanda. Vă rugăm să verificați că adresa pe care ați furnizat sunt corecte și actuale. Nu utilizați non-standard de abrevieri. Rambursare comenzi Anulate vor fi rambursate la întoarcerea de marfa in stare vandabila. Rambursare va fi amenajat prin metoda originală de plată. Taxa de transport nu va fi rambursat. O taxă poate fi percepută în funcție de starea returnate. Cerere de rambursare va fi acceptată NUMAI atunci când înlocuire elemente nu sunt disponibile. Politica De Returnare 1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru(s), vă rugăm să ne contactați pentru a obține un Număr RMA în termen de cincisprezece (15) zile de la cumpărare. Și produsele returnate trebuie sa fie 100% complet, inclusiv toate componentele, cutii originale și materialele de ambalare, manuale și alte accesorii furnizate de producător. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxă de repopulare 25% pentru NON-DEFECTE de returnare. 2. În returnarea produselor pentru noi, clientul trebuie să plătească de transport de marfă de întoarcere. Reveni pachete de C. O. D nu vor fi acceptate. Numai transport de marfă de întoarcere incorecte elemente livrate la clienți va fi plătit de noi. 3. Vă rugăm să vă asigurați că produsele returnate sunt cei care ati cumparat de la noi. Noi nu suntem responsabili pentru orice articol trimis pentru noi că nu este produsul nostru. 4. Împachetați în ambalajul original: Închis tot ceea ce a primit inițial, inclusiv toate manualele și materialele conexe. Loc produsul ambalat într-un protector exterior cutie. Noi trebuie să primim toate produsele originale, în scopul de a procesa dvs. de returnare sau de schimb. Noi nu suntem responsabili pentru produsele care sunt deteriorate din cauza săraci ambalaj, ambalaj deteriorat, pierdut sau transporturile. Produsele returnate trebuie sa fie 100% complet, inclusiv toate componentele, cutii originale și materialele de ambalare, manuale, gol de garanție carduri, și alte accesorii furnizate de producător.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
garanție
Locul de Origine
Pachet
Tipul De Produs
Tensiunea Bateriei 7.54 V
Numărul De Model C21N1313
Capacitatea Bateriei 4001 - 5000 MAh
Compatibil Marca ASUS
Tip Li-Ion
culoare
Nume De Brand JIGU

Produse similare