Continua zoom 7-45X industria microscop stereo Binocular cap+0,5 X Sau 2.0 X obiectiv pentru telefon pcb reparații

451.60lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente Optice

Descriere produs


Caracteristică cheie: 7X-45X zoom putere de mărire cu clare imagini clare Super-widefield mare-eyepoint optica widefield de vedere 4" (100mm) distanta de lucru Robust din metal pilon stand este un instrument ideal pentru control industrial și/sau biologice de laborator aplicații. Acest microscop este perfect pentru gemologists, ingineri de producție, dentare, tehnicieni de laborator, și cineva în format electronic și în industria semiconductorilor. Un excelent stereo inspecție microscop 7x-45x super wide zoom putere de mărire de Înaltă rezoluție cu mare platitudine și de contrast, da ascuțite și imagini clare Binocular cu capul înclinat de 45 de grade 360 de grade rotativ ochi tuburi Ascuțite stereo ridica imagini cu un câmp larg de vedere de Cristal clar adevărat original culoare microscop imagini Dual ochi tuburi cu dioptrii reglabile Mare distanta de lucru Robust din metal suport pentru masă alinierea Precisă reduce oboseala ochilor pentru perioade mai lungi de vizualizare Full sticlă optică elemente Precise sol lentile de sticla Full metal cromat componente mecanice Reglabile distanța interpupilară Cauciuc ochi-paznici incluse caietul de sarcini: Cap: 360 de grade rotativ de 45 de grade binocular înclinat Oculare: 30mm super-widefield mare-eyepoint WF10X/20MM Obiectiv Zoom Gama: 0.35 X 9.0 X, folosind lentile Barlow Distanta de Lucru: 4" (100mm) Ajustare Dioptrie: +/- 5dp Distanța Interpupilară: 2-3/16" - 2-15/16"(55-75 mm) Accesorii: Asociat ochi-capace Pachet incluede: 1 x Stereo Zoom Binocular Cap 1 x Pereche de Super-Widefield 10X Oculare 1 x Pereche de Ochi-Gărzile 1 x 0,5 X Obiectiv (3,5 X 45X ) 1 x 2.0 X Obiectiv (timp De 7-90X)

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 19cm x 19cm x 15cm (7.48in x 7.48in x 5.91in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
culoare Alb
Numărul De Model 45-B1
Drawtube Binoclu
Raport De Mărire 7~45X
Mărire 7X-45X, 7X-90X, 3.5 X-45X
Caracteristici De Înaltă Definiție
Material Metal
Teoria microscop stereo binocular
Nume De Brand Eakins

Produse similare