200pcs 7x8+6cm Auto-Adezivă de Etanșare Truc sac Saci de Plastic Transparent Pungi de OPP Bijuterii Cadou de Ambalare Sac Agățat Cu Gaura

21.84lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


(Atentie:utilizabil dimensiunea este de aproximativ 7x8cm,sigiliul va fi de aproximativ 3 cm,și agățat capul este de aproximativ 3 cm)

200pcs 7x8cm+6 Auto-Adezivă de Etanșare Truc sac Saci de Plastic Transparent OPP Saci Plastic Ambalare Saci Cu Perdeaua Gaura

Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră

Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru această listare

Descriere Produs

Cantitate articol 200PCS /lot

Articol Nr.

De Plastic, Pungi de OPP 151

Element De Materiale

Plastic

Culoarea Principală

Transparent

Element Dimensiune Aprox

7x8+6cm

Element De Forma

Dreptunghi

Măsura De Conversie

1mm=0.0393 inch, 1 inch=25,4 mm

Element Useage Boutique De Bijuterii Margele Brățară Produse Cosmetice Cadouri Ambalare De Afișare

Link-Ul Pentru Alte Produse

Despre Personalizate

1.Pentru sac organza, catifea sac de cadouri,de Orice dimensiune pot fi personalizate pentru tine . Dacă doriți pentru a imprima LOGO-ul , cantitatea minima pentru comanda este de 500-10000pcs. Puteți trimite-ne LOGO-ul dvs. ,Iar noi va vom oferi cel mai bun preț în funcție de LOGO-ul de culoare.Dar Dacă cantitatea este mai mică decât 1000pcs ,prețul va fi mai scump.

2.Pentru pungă de plastic , min cantitate pentru 9*15cm este 50000pcs , pentru dimensiuni mai mari este 10000pcs.

3.Pentru pungă de Hârtie ,min cantitatea pentru imprimare logo-ul este 2000pcs conform stocul nostru mărimea .

4.Pentru bijuterii, ambalaje, carte, min cantitate este 5000pcs ,acest lucru este pentru cercel card,colier card,seturi de bijuterii card,bratara card si accesoriu de par card , pentru eticheta de preț , min cantitate este 10000pcs pentru personalizat logo-ul.

Detaliu De Ambalare

Fiecare comanda este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton . Acesta protejează elementele din deteriorarea în timpul tranzitului.

Procesul De Cumpărături

Despre Transport

1.Pentru rus client ,vă rugăm să ne lăsați numele corect (Numele Complet)și detaliate adresa , sau la oficiul poștal nu poate livra coletul .

2.Cele mai multe dintre pachetele noastre sunt trimise prin POST AIR MAIL în termen de 3 zile de lucru după ce vom primi plata.

3.În mod normal, va vom trimite coletul prin E-pachete pentru statele UNITE ale americii,va dura aproximativ 7-20 zile pentru a ajunge.

4.China Post Airmail Transport durează în mod normal în termen de 15-45 de zile. Exact de zile de livrare variază în funcție de diferite țări. Uneori dura un pic mai mult , din Cauza expediere Locale sau din alte motive . S-ar putea merge mai mult de 20 de zile ,vă mulțumesc pentru înțelegere.

5.Uneori vom trimite produsele prin DHL SAU FEDEX gratuit pentru unele țări în cazul în care scopul este de peste 100usd.(În cazul în care parcela este de mare volum ,nu putem face )

6. NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a plasa comanda ,vă mulțumesc !

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc! :) Dacă nu sunt mulțumiți de produse și servicii,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și și neutralfeedback. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vă mulțumesc! :)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 16cm x 3cm (3.15in x 6.30in x 1.18in)
Tip De Unitate mulțime (200 piese/lot)
Grosime 0.023 mm de o parte
Dimensiune 7x8cm+6
Dimensiunile de Etanșare despre 3cm
culoare Clar
Pentru Personalizat Accepta Personalizate (bolsas de plastico)
geanta stil De Plastic, Pungi de OPP Sac de Cadouri Cellephane Ambalaj Sac Sac
Nume De Brand KoMee
Numărul De Model De Plastic, Pungi de OPP 151
De Etanșare Și Se Ocupe De Auto-Adezivă De Etanșare
Tip Eveniment & Consumabile Partid
Dimensiunea de Agățat Cap despre 3cm
Utilizați pentru a Bijuterii De Tip Boutique Cometics Accesorii Ambalare Cadou De Afișare
Evenimente Si De Petrecere Tip De Element punga de cadou
Material PE plastic
Ocazie Petrecere

Produse similare