Curcubeu de Foc Balon de Vinil Detașabil Decor Acasă Decorare pentru Copii Pepinieră Copil Dormitor Copil DIY Murală Autocolante de Perete Decal

16.43lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Material : calitate de Top de Vinil cu Margini Transparente

Culegere dimensiune : Aprox 50*70cm

De conversie : 1 inch = 2,54 cm , 1 cm = 0.3937 inch

Reutilizabile și detașabile Autocolante de Perete. Nu este Nevoie pentru a Transfera Film - pur și Simplu Coaja si Autocolant

Imaginile pot varia ușor de la real produs din cauza iluminat, și vă rugăm să înțelegeți culoare poate avea o diferenta mica din cauza senzație de personal.

Puteți pune autocolante în propria ta comanda orice ar fi.

Autocolantul poate fi plasat pe perete, frigider, țiglă și orice altă suprafață tare locuri.Puteți să ridicați-l ușor cu un instrument ascuțit, cum ar fi cuțite și stick-l în altă parte, acesta poate fi folosit de mai multe ori dacă este folosit în mod corespunzător.

Atenție : Aveți nevoie pentru a asigurați-vă că suprafața este curată și uscată înainte de a le lipi. Orice murdărie gras sau apă va influența perfecțiune de autocolant. Uneori, ar putea fi unele apar bule mari autocolante, dacă acest lucru se întâmplă, vă rog, scoateți bula sau doar pin it. Atunci când peretele este umed din cauza unor motive neașteptate, l-ar putea avea influențe negative pe autocolant, atunci când acest lucru se întâmplă, vă rugăm uscat perete și autocolant cu o suflanta de aer sau pur și simplu stick-ul este nou, atunci când peretele este uscat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 55cm x 8cm x 8cm (21.65in x 3.15in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Clasificarea Pentru Perete
Nume De Brand heatboywade
Numărul De Model DM57-0162
Stil Desene animate
Scenarii Perete
Model Avionul De Perete Autocolant
Caietul de sarcini Single-piece Package
Material Plastic
Tema Model

Produse similare