Masina de acoperire turnk rogojini BOOT LINER PORTBAGAJ CARGO CARPET COVORASE pentru Mercedes Benz C180/200/300 C200L C Coupe W205 W204 W203-2017

239.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Hi, atunci când comandați, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune: modelul de masina ta și an, vom fi în conformitate cu cererea dumneavoastră de livrare, vă mulțumesc!

Shippemnt: - Noi nu suntem responsabili pentru taxelor vamale sau a taxelor la import. --1 Zi lucrătoare, timp de manipulare, sâmbătă și duminică comenzile vor fi procesate si Expediate luni. - Toate comenzile sunt expediate prin USPS/DHL/FedEx/UPS/EMS în China continentală. Internaționale de Transport maritim este disponibil. Aveți nevoie să ne contactați confirmă expres metoda contabile și costurile de transport. --Achiziția dvs. va fi livrat prin intermediul standard de poștă aeriană, care în mod normal durează 3-12 zile lucrătoare pentru a ajunge. - Noi vă va oferi cu numere de urmărire atunci când elementul este expediat. Despre produs au cutelor problema de transport:În soare pentru a deșeuri lor va reveni în două ore noi! Sau folosind presiune medie, o dată la câteva zile mai târziu, cutelor va dispărea! Politica de retur: --Toate declarațiile acceptate-Cumpărător ar trebui să vă contacteze în termen de 14 Zile de la primirea produsului. - Restituire având ca Banii Înapoi. --Returnare vor fi plătite de către CUMPĂRĂTOR. - Nu repopulare taxa va fi încasat. Despre feedback-ul 1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare,Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult. 2.Nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor,vă rugăm să nu ezitați să Contactați cu noi, dacă aveți orice problemă.Feedback-ul este viața noastră,înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună,Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil,vă Mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 120cm x 80cm x 5cm (47.24in x 31.50in x 1.97in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tip De Unitate Geanta
Articol Diametru According to car model
Articol Greutate About 1.5 kg
Element De Lungime According to car model
Pentru Autovehicule Marca/Model Mercedes-Benz
Tip De Material Fibre Sintetice
Înălțime Element According to car model
Lățime Produs According to car model
Tip De Element Saltele Si Covoare
Covorase Tip Piele Mat
Nume Culoare Negru cu Bej, Negru cu Rosu, Vin rosu, Maro, Bej, Maro Inchis
Caracteristici Speciale Rezistent la apa, se potrivesc Personalizat,atni alunecare
Numele Modelului JD-3
Material De Umplere Fibre Sintetice

Produse similare