De înaltă calitate tabelul runner Albastru și alb portelan stil chinezesc albastru mese tabelul runner

24.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


USD 11.63 /metru

en-gros chineză tradtional prune tabelul runner albastru și alb portelan

Culoare:plum /albastru alb portelan

Material:bumbac+

Stil:stil chinezesc

Detalii Produs

Vă rugăm Observație: Dacă nu marca perne, prețul este de pernă acoperă numai !

1 Toate fețe de pernă/tabelul runner în magazinul nostru poate fi personalizat, puteți adăuga sau a modifica o imagine, citat, de culoare pe ea daca vrei. 2. Model:2,Model: Imprimate cu un design special, cazul este sigur pentru a adăuga aroma, textura și adâncimea la spațiul de locuit. Perna dumneavoastră în acest caz, de asemenea, va arata grozav pe dulap sau chiar în mașină.Imprimare doar pe o parte, dacă vrei două părți, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail vă rugăm să nu ezitați să lăsați un mesaj pentru noi.Doar oferi cele mai bune servicii pentru tine. 3.Culoarea reală pot fi ușor diferite din cauza diferenta de culoare de monitoare. 4.Toate pernele sunt realizate manual, pot exista 1-2cm abatere exista.

De livrare, de Plată, Cumpărătorul Garanție și Politica de Returnare

Transport implicit metoda de transport maritim este airmail (mod regulat), care va dura aproximativ 2-3 săptămâni în transmisie. Vă rugăm să contactați-ne dacă doriți mod expres care va dura aproximativ 1 săptămâni într-transmite, noi vă va spune cât de mult cost suplimentar aveți nevoie pentru a plăti.

De plată în mod Normal, vom accepta doar T/T, Western Union și Escrow. Va rugam sa ne contactati daca nu T/T, Western Union, Escrow și, noi va lasa sa stii cum de a plăti prin utilizarea altor metode de plată, cum ar fi: cărți de Credit.

Cumpărătorul Garanție vă asigur că suntem un sincer și super vânzător de încredere, orice probleme pot fi rezolvate într-un satisfing cale pentru tine și nici o pierdere nu va fi adus la tine, atâta timp cât va rugam sa ne contactati. Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă dumneavoastră de cumpărare este în pericol înainte de a părăsi orice feedback-ul rău inclusiv neutru și feedback-ul negativ și lăsându-3 stele sau mai puțin stele de la mine pe 4 criterii.

Politica de returnare vă Rugăm să returnați produsul în termen de 14 zile de la primirea dacă nu sunteți mulțumit cu dvs. de cumpărare. Toate declarațiile sunt de așteptat să fie în original condiții, vă rugăm să ne e-mail în primul rând pentru adresa expeditorului si instructiuni.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Caietul de sarcini 32x160cm, 32x180cm, 32x200cm, 32x250cm, 45x45cm cushioncover
Stil Chineză Tradițională
Numărul De Model VMR065160
Technics Țesute
Sytle național
fata de masa 60 * caietul de sarcini caietul de sarcini 60cm
Dimensiune 33x160cm
Utilizarea Acasă
Model Tipărite
Model Tip Florale
Material Poliester / Bumbac
Caracteristică Porțelan albastru și Alb

Produse similare