Multimetru digital de sex Masculin Masturbare cu Vibrator din Silicon Moale Vagin 3D Realiste Pizde Vibratoare Masturbari Cupa Stimulator Jucărie Sexuală Pentru Bărbați

65.36lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Caracteristici: Fabricat din calificat material, corp-material sigur, non-toxic și nu are miros. Realiste carne granule pe canalul vaginal perete, de a stimula penisul dincolo de imaginatia ta. Este moale și flexibil, se potrivește cele mai multe de sex masculin penisul și împachetări penisului bine. Design rezistent la apă, îl puteți folosi pentru a atinge orgasmul chiar și sub apă, să se bucure de plăcerea în cadă sau bazin de înot. Firul interne în interiorul canalului oferi emoție să se bucure.

Descrieri: Plin de particule s-au adunat pentru a experimenta sandwich stimulare. O incredibilă plăcere sexuală să se bucure de, minunat de sex masculin. Acesta este cel mai bun cadou pentru tine sau iubitul tau.

Specificatii: Baterie: 3* Baterii Buton Material: silicon si ABS shell Dimensiune: 185x80x75mm Culoare: alb, negru, albastru

Note: Vom scrie acasă instrument "în loc de" Sex produselor pe parcelă și ambalaj-l cu non-sac transparent pentru a proteja intimitatea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.44kg (0.97lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 22cm x 11cm x 11cm (8.66in x 4.33in x 4.33in)
Numărul De Model De Sex Masculin Vibrații Masturbator
Tip De Element Masturbatori
Nume De Brand Multimetru digital
Dimensiune 185*80mm
Material TPE
putere Mini Vibrator cu Baterie Buton

Produse similare