1buc JCX-M6 M6 Zbor Controller (Digital gyro) pentru RC Avion cu aripi Fixe V-coada Model de Avion FPV Wholdesal

61.16lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


JCX-M6 este controlor de zbor, special proiectate pentru aripă fixă avioane. Se poate efectua calculul pentru aripi zboară, lifturi, și cârme și de ieșire de compensare a cârmei volum pentru canale în timp real pentru a facilita stabilitatea de avioane în timpul zborului. JCX-M6 caracteristici speciale de zbor funcție de asistență care poate ajuta la controlul moduri de zbor. Inversat zbor, înclinat zbor, și agățat de zbor sunt disponibile fără compromis. Sub un al patrulea sau al cincilea forța vântului, avionul KT330 poate încă mai au inversat zbor, înclinat zbor, și agățat de zbor. Cu buna putere și forță motrice, vântul nu este o problemă acum. aripi fixe, care zboară aripi (aripi triunghiulare), și V-cozi (aero-motor, avioane, CESSNA, și dispozitive 3D) sunt acceptate.

Funcții:

1.Zbor stabil: În îmbunătățită-stabilitate mod, giroscop reglează automat pentru a compensa aripi fixe, lifturi,și cârme. Acest lucru îmbunătățește vânt-capacitatea de rezistență și reduce viteza de eșec, pentru a permite pentru zbor stabil. 3D zboruri ieftine cum ar fi inversat zbor, înclinat zbor, și agățat de zbor deveni ușor și să nu compromită controlabilitatea de avioane. Zbor

a devenit atât de ușor pentru noi.

2.Cascadorii de zbor asistență: Stunt moduri de zbor, în afară de facilitarea stabilitate de zbor, caracteristică zbor blocat functie de înaltă precizie digitală, giroscop automat de blocare a canalelor de Eleron, Lift, și Cârmei. Această funcție face inversat zbor, înclinat zbor, agățat de zbor, și chiar 360 de grade de rotație disponibile fără compromis, care indică o mai precisă de control al zborului cu flexibilitate în același timp. Decolare și aterizare devenit destul de ușor, dacă fără a lua în considerare centrul de greutate a regla, dificil de zbor cu avionul lui, de asemenea, va fi usor de controlat. Mai multe informații vor fi demonstrate în al 8-lea element de Observat pentru prima utilizare.

3.Independent gyro câștig de ajustare cu potențiometru și algoritmul de software-ul gyro câștige face giroscoapelor în cel mai bun mod automat.

4.4 cifre BAIE switcher face tulb

- Dimensiune: 30 x 42 mm

- Greutate: 6 g

- Tensiune: 4-9 V DC

- Curent:40 MA(max)

- Rata de eșantionare de Gyro: 2 KHz

- PWM de Intrare: 50Hz PMW

- PMW Iesire:50Hz PMW

- Temperatura de operare: -25 de grade la 80 de grade

Conținutul pachetului:

100% De Brand Nou

1 x M6 Zbor Controller

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 2cm x 2cm (3.94in x 0.79in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Instrument De Consumabile M6 Zbor Controller
RC Piese si Acc Conectori/Cabluri
Parametrii tehnici Valoarea 2
Material Metal
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive M6 Zbor Controller
Numărul De Model THA005400
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Upgrade Componente/Accesorii M6 Zbor Controller

Produse similare