WOWHOT de Inalta Calitate 1/3 1/4 Scară de sex Masculin BJD Haine Negre Drept-Picior Pantaloni cu Sac Pentru MSD Păpuși,BJD / SD Păpușă Jucărie Accesorii

56.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transport gratuit de Înaltă Calitate 1/3 de sex Masculin BJD Haine Negre Drept-Picior Pantaloni De Vânzare, BJD / SD Papusa Accesorii

Descriere produs Element: Negru Drept-Picior Pantaloni 1/3 scară: 1/3 SD bjd papusa ( subțire papusa ) Pentru papusa solduri nu mai mult de 26 cm talie Păpușă nu mai mult de 21cm lungime Picior nu mai mult de 31cm 1/4 scara: F sau 1/4 MSD bjd papusa Pentru papusa solduri nu mai mult de 19 cm talie Păpușă nu mai mult de 13.5 cm lungime Picior nu mai mult de 23cm

Important:

1. Datorită Festivalul de Primăvară Vacanță în China,de transport maritim va fi amânată pentru comenzile din Feb 9 - Feb 25 ,vă rugăm să remarcat!

2. Te rog remarca de cereri speciale (culoare,valoare de declarație),vom răspunde în 24 de ore.Ne trimite la întâmplare dacă nu remarca pentru culori.

3. Picătură de Transport maritim este Binevenită! Comanda doar cu numele și adresa complete!

4 .Dacă nu puteți aștepta pentru airmail transport lent ( 3-5 săptămâni în mai multe zone,6-16 săptămâni în brazilia,1-2 săptămâni de la NOI ) ,vă rugăm să alegeți altul sau de contact chino crearea de jucării și cadouri magazin!

Feedback:

1.Deoarece feedback tale sunt foarte importante în menținerea noastră reputație excelentă ne-ar aprecia dvs. de 5 stele feedback!

2.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ sau dispută deschisă, înainte de a ne contacta:) luăm feedback rating foarte în serios și va asigurați-vă că sunteți mulțumit.

Bucurați-vă de cumpărături timp !!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
culoare Negru
Dimensiune one fourth scale, one third scale
Mfg Număr De Serie Moda
Avertizare Nu pentru uman
Numărul De Model băiatul papusa pantaloni
BJD/SD Atribut Pantaloni
Tip Accesorii
Nume De Brand WOW-FIERBINTE
Gen Baieti
Forma 1/3
Material Pânză
Tip De Element Papusa Accesorii
Dimensiuni 1/3 și 1/4 pentru opțiuni

Produse similare