SG08-C Impermeabile Mănuși de Schi Snowboard copii Mănuși mănuși pentru copii Mănuși de schi pentru copii Transport Gratuit

37.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


SG08-C Impermeabile Mănuși de Schi Snowboard copii Mănuși mănuși pentru copii Mănuși pentru copii

1.Culori pentru selectare: în funcție de imagine.

2. Dimensiuni: XXS,XS,S si M

3. Material: taslan+ cald bumbac

100% rezistent la apă pentru a introduce protejează mâinile de umiditate și de vânt rece, în timp ce tratat special material exterior respinge zăpadă și ploaie. Rezistent la apa, Windproof, Breathable - Aceste manusi sunt concepute pentru a atrage transpiratia departe de piele. Captusit cu thinsulate aceste manusi impermeabile va oferi confort și protecție chiar și în cea mai rece vremea.el impermeabil respirabil tesatura, puternic, durabil, cu uscare rapidă de Umiditate, puternic anti-rupere. dual reglabil încheietura dispozitiv, ușor de purtat și de folosit; stânga și dreapta cârlige pentru a se conecta, ușor de utilizat și de transportat;

CONȚINUTUL PACHETULUI:

1 perechi de Mănuși X

culoarea alegerea:

Detalii produs:

Notă: Dacă aveți nevoie de alte element diferite în magazin, vă rugăm să dați click pe pozele de mai jos să-l găsească. Multumesc

Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O: pret Foarte mic Doar ca o Promovare. Unele în cazul în Care va fi de transport maritim prin Hongkong Post Air Mail sau China post air mail ,cel Mai mult nevoie de 10-40(sau mai multe) zile depinde de țara dumneavoastră.

B:Daca vrei mai mult sau rapid de transport maritim, vă rugăm să alegeți alte mijloace de transport sau în contact cu noi.Multumesc.

C:Dacă ați obține elemente .PLS Finaliza comanda.

Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O: Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

Q:sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

R: Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

O:oferim 3 luni garantie.

B:cumpărătorul sunt singurul responsabil pentru returnarea taxelor pentru articole de garanție.dacă un produs este defect, in 3 luni,puteți trimite-l înapoi la noi,va vom trimite yo unul nou după ce a primit elementul defect.

C:înainte de returnarea produselor,vă rugăm să asigurați-vă că veți obține la adresa noastra de returnare,și scrie "cadou" pe livrare foaie,vă rugăm să folosiți regulare de servicii poștale și trimite numărul de urmărire.

D:nu ne asumăm personalizate risc,dacă-l provoca cu ușurință orice cuse nici personalizate problema în țara dumneavoastră,vă recomandăm să alegeți alte metode de transport ,la fel ca china post air mail,dacă aveți nevoie , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment .

A:vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă vă simțiți noastră de produse și servicii este ok, sistemul nostru va face același lucru pentru tine în mod automat.

B:Dacă aveți orice problemă cu produsul & serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat. Vom rezolva problema în cel mai scurt timp.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 15cm x 10cm (6.69in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate Pereche
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Dimensiune XS, S, M, XXS
Nume De Brand MARSNOW
Material ThinsulateTM
Numărul De Model SG08-C

Produse similare