Dimensiune:106*64*13mm card cadou cutie de tinichea/numele card caz de metal/cosmetice cutie/cigaratte cazul staniu/bomboane de menta cutie de tablă

132.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume produs: card cadou de staniu cutie de Material: clasa de argint tablă cositorită

Imprimare: imprimarea. Numai de culoare Argintie. Putem imprima logo-ul pe capac,vă Rugăm să contactați-ne pentru ofertă, dacă aveți nevoie.

Dimensiuni: 106(L)x 64(W)x13(H) mm Funcții: potrivit pentru cadou card,card nume, produse cosmetice,bomboane cigaratte,sau alte mici produse de ambalare.. Toate produsele noastre pot trece FDA/LFGB/ROSH pentru alimente grad de acoperire.

FAQ:

1,vreau să-cantitatea și culoarea în funcție de cerințele mele,cum ar fi 1 buc, 2 buc,10 buc.... Cum se face?

Acceptam cantitate mică,cum ar fi 1buc,2 buc 10 buc.......și, de asemenea, pentru mixtă.Puteți să-l cumpere, în conformitate cu procesul de mai jos:

o, e-Mail-ne element și cantitatea sau altă cerință de care ai nevoie.

b,Vom trimite prețul total pentru tine pentru referință.(mai produs și cantitate, mai mult cu discount)

c,Ai loc si livra comanda (nu face plata acum, doar livra comanda)

d,Vom ajusta prețul ca am fost de acord.

e,Te face plata pentru prețul ajustat.

2, vreau sa cumpar mai multe dar costul de transport maritim este prea scump. Cum pot obține mai ieftin preț?

Dacă mai ai nevoie de o mulțime de staniu, te rog trimite un mesaj despre cantitatea la noi sau contacteaza-ne online.

Vom face cotare la tine în funcție de cantitate.

3, Puteți personaliza caseta de staniu și accepta mici?

Da, putem personaliza cutia cu clientul opera de arta.Pentru că suntem dircelty fabrica din DongGuan,China. Clientul poate spune-ne cerințele dumneavoastră,cum ar fi dimensiunea,imprimare,cantitatea de e-mail nostru: kevin la dgjonton.net. Va vom recomanda noastre aproape existente mucegai și de a face quoation pentru tine. MOQ=5000pcs.

Când trimiteți e-mail la noi, vă rugăm să ne spuneți mai apropiat port numele pentru noi caculating costul de transport maritim.

3, vreau sa-mi personalizez tin dar nu am găsit potrivit tin in magazinul dumneavoastra. Cum pot face?

Avem 800 de seturi de mucegai existent. Clientul poate ne spui adresa ta de email si putem trimite un catalog pentru tine de a alege.

De asemenea, puteți vizita site-ul nostru: www.faure.en.alibaba.com pentru a găsi potrivite staniu.

Plata: Vilatudor.ro Escrow este de preferat, banii dvs. este în siguranță, deoarece fondurile lansat doar pentru a fi furnizor DUPĂ ce confirmați satisfăcătoare de livrare a comenzii. T/T, Western Union,card de credit sunt toate disponibile. Transport: 1, Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata 2,livrare Gratuită prin POȘTA AERIANĂ. China Post Air Mail:10-20 zile lucrătoare de la Vest de Euro,America de Nord,Asia de 15-25 de zile lucrătoare de la Est de Euro,America de Sud,orientul Mijlociu. 3. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 4. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. În mod normal, este nevoie de 10-25 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express. 5. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți. 6,nu Suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. 7.Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau maket valoare a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. 8. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. După Vânzare: Comunicarea este importantă, dacă vă simțiți dezamăgit cu element, vă rugăm să ne contactați înainte de orice neutru/negativ feedback-ul sau de a deschide un litigiu, se va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Elementul trebuie să fie returnate în orginal condiție pentru restituire/schimb. Costul de expediere suportate este pe tine. Satisfactia dumneavoastra este mereu în căutarea noastră, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ne dea de cinci stele, ca o încurajare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 45cm x 40cm x 15cm (17.72in x 15.75in x 5.91in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 5.4kg (11.90lb.)
Forma dreptunghi
Capacitate 80ml
Material Metal
Caietul de sarcini 106*64*13mm
Utilizarea menta,bijuterii,carduri cadou,bomboane
Tip Cutii De Depozitare & Lari
Nume De Brand Fr tin de ambalare
Technics Lucios
Stil Modern
Caracteristică Eco-Friendly,Pliante,Aprovizionat
Produs Organizator De Birou
Sarcina 50g
Tip De Metal tablă cositorită
Grilaj De Cantitate 1

Produse similare