Fierbinte de Vânzare Ochelari de protectie Blue Green Laser, Ochelari de Protecție Laser Ochelari de 405nm 445nm 450nm 532nm DIY

32.26lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fierbinte de Vânzare Ochelari de protectie Blue Green Laser, Ochelari de Protecție Laser Ochelari de 405nm 445nm 450nm 532nm DIY

laser, ochelari de protecție/ochelari de protecție/laser, ochelari de protecție/laser ochelari De 405nm albastru-violet laser, 445nm 450nm laser albastru, 532nm verde cu laser. Cu Laser de protecție ochelari de protecție sunt ochelari sau ochelari de folosit pentru a proteja ochii de demage de vizibile și invizibile lungimi de undă de lumină laser. Potrivit pentru laser verde, albastru-violet laser și mai ales cu laser albastru.

Vizitati toate Laser Albastru Module, faceți clic pe

Pachetul: 1 x Ochelari de protecție

Notă:

Raza Laser nu se poate trage pentru oricine sau orice inflamabile, în caz contrar Acesta poate duce la rănire sau foc!!!

Element De Imagini:

Despre noi:

Vom folosi cu costuri ridicate accesorii de înaltă calitate. Nu vom vinde calitate slabă sau instabilă produse, nu induce în eroare cumpărătorii.

Dragi cumparatori, dacă doriți să cumpere de înaltă calitate, lasere, vă rugăm să ne alegeți pe noi. prețul nostru cu laser este mai mare decât alți vânzători, dar puteți cumpăra de înaltă calitate și produse de mulțumiți.

Transport Termenii:

Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO).

Elemente vor fi examinate cu atenție înainte de a trimis.

Vom folosi bubble sac sau perla spumă pentru a încheia elemente cu atenție.

Pachetul va fi trimis prin Vilatudor.ro standard de transport (China Post Airmail, Hongkong Post Airmail, Singapore Post) sau de Afaceri Express (EMS, Fedex, UPS, DHL).

Timp De Transport Maritim:

3 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii după ce a primit plata.

Timpul de expediere este de aproximativ 2 până la 7 zile, prin intermediul Business Express,15 la 45 de zile prin Posta la nivel Mondial.

Rețineți: Noi sperăm că ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Politica De Retur:

Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția .vă rugăm să ne contactați rapid, am putea face schimb cu tine, dar cumpărători este responsabil pentru returnarea transportul cost .

Dacă aveți orice element problemă, doar ne e-mail rapid, vom face noastre cele mai bune pentru slove în 24 de ore, vă Rugăm să nu deschizi disputa sau lăsați feedback-ul rău înainte de a ne contacta, nu este cel mai bun mod de a slove problema. vă mulțumesc!

Contactați-Ne:

Biroul nostru de ore sunt :

24 oră 7 zile de servicii on-line

Uneori, dacă nimeni nu răspunde on-line în timp, nu vă faceți griji. lăsați-ne un mesaj sau scrie dorințele dumneavoastră, vă vom contacta cât mai curând posibil.

Sfaturi Cald:

*Avem multă experiență pe obiceiurile de compensare,

* Te rog spune-ne ce este mai bun pret pentru valoarea declarată de pe factură,astfel încât să puteți evita să plătească taxa mare .

*în măsura în care știm , FRANȚA, BRAZILIA și TURCIA au stricte privind politica de import. deci, în cazul în care pachetul este de gând pentru cei țară,trebuie să destul de familiarizat cu politica și spune-ne ce ar trebui să facem .

*dacă sunteți din Brazilia ,trebuie să furnizeze NUMARUL CPF(codul FISCAL) pentru noi.

*Clienții din FRANȚA,TURCIA, BRAZILIA,BELARUS,RUSIA,ai alege mai bine Post, Fedex sau EMS metoda de transport maritim.

* Dacă nu puteți obține pachetul datorită politicii în țara dumneavoastră,noi nu va purta pierdut . sper că puteți înțelege .

* Produsele cu Laser sunt specializate și periculos, doar, vă rog, care au cunoștințe relevante sau profesioniști pentru a cumpăra, compania nu este responsabil pentru non-normale de utilizare a provocat pagube și prejudiciu.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate bucata
Pentru Laser Color Albastru-Violet, Albastru, Verde
Utilizare laser, ochelari de protecție accesoriu
Pentru Laser Lungime De Undă 405nm 445nm 450nm 532nm
Aplicații Tăiere cu Laser, gravare cu Laser, echipamente Laser, Laser CNC, DIY cu laser
Numele laser, ochelari de protecție
certificare tgleiser

Produse similare