Galletto 1260 ECU Chip Tuning Interfata OBDII Galletto ECU Flasher EOBD/OBD2 1260 Programator De a Citi și a Scrie ECU Masinii

40.33lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Galletto 1260 OBDII ECU Flasher

ECU Chip Tuning Interfață

1.Galletto 1260 Evidențiază

1. Mai Multe Limbi: Italiană, Engleză, Franceză, Spaniolă, Germană, Portugheză

2. Update: prin e-mail.

3. Soft-ware este inclus ușor de utilizat.

4. Acest cablu plătește pentru sine, care crește pe eficiența consumului de combustibil.

5. Crește capacitatea de reacție a vehiculului dumneavoastră, la toate rev variază

6. Tune motorul cu acest cablu si laptop-ul.

7. Îmbunătăți CP, cuplu și putere

8. Suporta mai multe mașini decât orice alt obd2, tuning eobd instrumente

2.Galletto 1260 Descrieri 1.Această versiune poate citi și scrie flash/eprom haldele de cele mai recente Ecu. 2.Este foarte ușor de utilizat. Nu este nevoie să demonteze ECU. Ai nevoie doar de un PC cu interfata USB. 3.Acest Galletto 1260 ECU flasher este un instrument indispensabil pentru mecanici auto, viteza de demoni, și de a face-it-yourself. 4.Folosind acest cablu și inclus soft ware este ușor. Doar conectați un capăt al cablului la portul USB al computerului și celălalt capăt la portul OBD masinii.Acum puteți citi cu ușurință și de a scrie date la ECU masinii cu utilizatorul prietenos soft ware. 5.Lucru pe EDC16,EDC15, MEx.x ,DELCO si multe altele engine4s ecu. Acesta este compatibil cu cele mai noi moderne diesel TDi, HDi, JTD, și mașini pe benzină. 6.La Galletto 1260 OBDII EOBD ECU Intermitent Cablu vă permite să utilizați computerul pentru a îmbunătăți performanța de masina ta, dramatic și chiar salva de la schimbarea de masini. 7.Acest Galletto 1260 cablu si un laptop sunt tot ce ai nevoie pentru a îmbunătăți performanța vehiculului dumneavoastră în mod dramatic. Prin citirea și scrierea de date pe masina ta unitățile de control al motorului (ECU), puteți obține mai bine inițială de accelerare, mai mult capacitatea de reacție cu relativ puțin clapetei de intrare în toate treptele de viteză, câștiguri pe putere și un cuplu de-a lungul întregii game de turații, și îmbunătățiri generale în vehiculul dumneavoastră cai putere (CP), cuplu și putere. Normal motoare pe benzină poate atinge până la 15% câștiguri în CP și până la 20% mai mult cuplu asupra întregii game de turații. Benzină motoare turbo poate atinge până la 30% mai mult CP, diesel și motoare turbo poate atinge până la 50% mai mult CP și 75% mai mult cuplu. 8.Tuning motor cu acest cablu este cel mai bun mod de a da vehiculul dumneavoastră performanța de o masina noua fara eticheta de preț de unul. Aceste îmbunătățiri reduce necesitatea de a schimba în jos în mod inutil și vă va permite pentru a ajunge în condiții de siguranță și rapid. Masina ta va fi mult mai puternic, mai receptiv și mai eficient de combustibil de-a lungul întregii game de turații. După doar o perioadă scurtă de timp de utilizare, acest cablu eficient va plăti pentru sine, în gaze bani ai salva. În Plus, de conducere va fi mult mai distractiv!

3.Galletto 1260 Caietul De Sarcini

1. Funcția primară: Galletto 1260 ECU Flash Tool

2. Compatibilitate: Vehiculul trebuie să fie compatibil OBDII

3. OBDII Plug: 16-pin (Male)

4. USB: 2.0 și compatibil

5. Operare Soft ware Compatibilitate: Windows 98SE, me, 2000, XP

6. Dimensiuni: L: 4 picioare (122cm)

4. La Galletto 1260 FAQ (Întrebări frecvente )

1. Face acest lucru prin cablu lasă-mă să cânt chip tuning? Din punct de vedere tehnic, "chip tuning" se referă la fizic înlocuirea ECU ROM. Cu acest cablu, nu trebuie să punct de vedere fizic să înlocuiască sau să modifice orice hardware-ul în vehicul. Pur și simplu conectați un capăt al acestui cablu în vehiculul dumneavoastră portul OBD și celălalt capăt în computer. Acum puteți efectua ECU intermitent pe computer.

2. Poate am flash-toate Ecu?

Unele Ecu nu poate fi fulgeră cu acest conector OBDII.

3. Am nevoie pentru a avea motorul meu pe la flash-mi Ecu?

Nu, ai nevoie doar pentru a avea cu aprinderea activată.

4.După ce am conectat cablul la masina mea, cum pot citi date de pe masina mea e Ecu? În primul rând puneți contactul pe poziția 2. Nu porniți motorul. Selectați ECU doriți să aveți acces la o listă. Faceți clic pe butonul citire pentru a accesa datele originale. Salvați fișierul pe hard disk-ul computerului pentru editare.

5. Cum pot scrie date pe masina mea e Ecu? În primul rând puneți contactul pe poziția 2. Nu porniți motorul. Selectați ECU doriți să aveți acces la o listă. Faceți clic pe butonul scrie și urmați instrucțiunile de pe ecran. Când ați terminat, opriți contactul și așteptați 10 secunde. Asta e!

6.Există o mulțime de termeni nu inteleg, ca unități de control a motorului (Ecu), cai putere (CP), și intermitent. Ce înseamnă toate acestea? Vă rugăm să verificați Wikipedia pentru o explicație detaliată a acestor și a altor termeni care sunt noi pentru tine. 7.Nu stiu nimic despre masini sau Ecu sau intermitent. Pot folosi acest cablu? De fapt, folosind acest cablu și soft ware interfața este atât de ușor că dacă puteți utiliza un calculator, puteți folosi cu siguranta. Cu toate acestea, ar trebui să întrebați prietenii sau mecanic pentru a ajuta înainte de a începe scrierea la masina ta e Ecu. Dar nu vă faceți griji, dacă tu a face o copie de rezervă a mașinii de date în primul rând, va fi de a restabili masina ta e de date dacă ați făcut o greșeală mai târziu.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Material Mare De Plastic&Metal
Lățime Produs 10cm
putere W
Caracteristică Specială 1 Actualizat Prin E-Mail
Articol Greutate 0.3kg
Live Test Excelent
Caracteristică Specială 3 Suport Multi-brand de masini
Numele Modelului galletto 1260
Nume De Brand XTYDIAG
Tip De Element Diagnosticare auto Cabluri și Conectori
Element De Lungime 20cm
Electronice No
Versiune Hardware Cea Mai Noua Versiune
Caracteristici Speciale EOBD Programator
Caracteristică Specială 2 Software-Ul Este Ușor De Utilizat
Pachet Stardard Pachet Cu Bule
Versiune Software Cea Mai Recentă Versiune
Extern De Certificare De Testare CE
Garanție Trei Ani De Garanție
Limbi Multi-limba
Tensiune V
Înălțime Element 10cm
Funcția ECU Chip Tuning Interfață

Produse similare