Noi Bao Bao Femei Lanț Lightnig Luminos sac baobao Sac de Diamant Geometrie Saci de Umăr Simplu de Pliere Messenger bolso baobao 5*8

40.29lei

Adauga la lista dorintelor

Femei Genti

Descriere produs


1.Datorită modului de manuale de măsurare, erori de măsurare în termen de 3 cm este inevitabilă. Vă rugăm să înțelegeți. 2.Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile arătat nu poate fi 100% la fel cu elemente reale.Minore diferență de culoare poate exista. Vă rugăm să înțelegeți și vă mulțumesc foarte mult.

Nota 1: Culori pe monitor de computer pot fi ușor diferite de la real pruduct culori. Nota 2 : din Cauza diferitelor loturi producătoare sau diferite metode de măsurare,pot exista abatere de 1—3cm pentru articole. Materiale interne sau model nu poate fi la fel .

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele , vă Vom oferi o reducere pentru urmatoarea comanda. 2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine. 3. Timp de preparare: avem nevoie de 1-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de ordinele noastre de fiecare zi.

Noi Bao Bao Femei Lanț Lightnig Luminos sac baobao Sac de Diamant Geometrie Saci de Umăr Simplu de Pliere Messenger bolso baobao 5*8

sa

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 4cm (11.81in x 7.87in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Stil Moda
Gen Femei
Numărul de Mânere/Curele Single
Tip De Închidere Fermoar
Forma Clapa
Tipuri 1 femeile saci de messenger
Duritate Moale
Dimensiune 28cm*18cm
Ocazie Versatil
Numărul De Model sac lanț
Model Tip Geometrice
3 tipuri genți de mână de lux pentru femei pungi de designer
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Tip De Element Genți de mână
Decor Nici unul
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Nume De Brand SOPAMEY
Material Principal PU
Interior Nu De Buzunar
Materiale De Captuseala Poliester
Exterior Nici unul
2 tipuri genți de mână pentru femei

Produse similare