20mm Bărbat Sexy Negru Gri Maro de Lux din Nylon curea de Ceas Nato Curea Centura de Aur Lustruit de Argint Pin Cataramă din Oțel Inoxidabil, Bucla

22.16lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii Ceas

Descriere produs


Activitatea Regula:

Toate produsele din imagine principal sunt 2 CUMPARA OBȚINE 1 GRATUIT!

În primul rând, puteți selecta 3pcs din aceste produse și puneți-le într-O ordine; apoi vom posta într-UN singur pachet.

Inițial, veți fi taxat pentru toate cele 3 elemente, cu toate acestea, ar trebui să urmeze următoarele proceduri pentru o rambursare pe cel mai mic costa articol:

1. După ce ați primit pachetul, vă rugăm să confirmați cu 5 stele feedback-ul pozitiv.

2. Tu va trebui să contactați serviciul clienți și de a oferi paypal e-mail (se accepta doar paypal) și pentru informații.

3. Apoi vom rambursa costul cel mai mic preț element direct de la paypal.

Vă mulțumim pentru achiziționarea și vă rugăm să amintiți-vă să urmeze magazinul nostru pentru regulate, reduceri si promotii. Element descriere

Lățime de bandă :20mm (dreaptă de capăt)

Trupa Lungime:aproximativ 270mm

Cataramă Stil: cataramă de Pin

Trupa Material:Nailon De Înaltă Calitate Bandă Curea Nato

Catarama culoare:Argintiu/Negru/Aur

Trupa Color1:Maro+ca lumina de culoare galben

Banda De Culoare 2: Negru + Gri

Trupa Color3: Negru + Albastru + Gri

Mic Cadou:două de primăvară pars și un instrument mic

Sprijin en-gros

Transport Sfaturi:

Suma comenzii este de peste $9.9=gratuit numărul de urmărire de transport maritim

(În cazul în care pentru a avea un plus poștale,vă rugăm să ne contactați înainte de a face plata,ne va ajusta prețul pentru transport gratuit pentru tine.)

Despre livrate de timp: (1) în mod Normal,ar dura 3-5 săptămâni de livrare.Dacă vamal este foarte stirct,acolo poate are o oarecare întârziere.Te rog, așteaptă cu răbdare.Vă mulțumesc pentru a înțelege. (2) cu Privire la întârziere:china vacanță și de transport maritim sezonul de vârf ar afecta timpul de livrare.Ca de transport maritim internațional nu este în controlul nostru,vă mulțumesc pentru a înțelege. Despre mod de transport maritim, În scopul de a lăsa să primească punctul nostru ACUM,ne-ar livra toate punctul nostru prin intermediul unui normale de e-mail înregistrată. Dacă doriți să ne navei produsul printr-o exprima,cum ar fi DHL.Deoarece scump poștale,vă rugăm să adăugați unele poștale.Vă mulțumesc pentru a înțelege. Transport maritim de drum și taxa de hong kong,Taiwan și Macao. Putem livra produsul nostru la hong kong,Taiwan și Macao prin intermediul unui SF-express.Deoarece scump poștale,vă rugăm să adăugați unele poștale. 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 10cm x 5cm (5.12in x 3.94in x 1.97in)
Starea Noi cu tag-uri
Tip De Element Watchbands
Lățime De Bandă Negru Catarama, Catarama De Aur, Argint Cataramă
Banda De Culoare Culoare 1 Culoare 2, 3 Culori
Trupa Lungime 270mm
Trupa Tip De Material Nailon
Incuietoare Tip pin incuietoare
Nume De Brand CARLYWET
Ceas Lug Dimensiuni 20mm
Numărul De Model ZL-NL-2

Produse similare