2 buc LED-uri Auto de Înmatriculare Lumini 12V SMD3528 LED Lămpii Numărului de Înmatriculare Canbus-Bec Kit Pentru Hyundai Sonata YF 10MY GF 10 Accesorii

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


2 buc LED-uri Auto de Înmatriculare Lumini 12V Alb SMD3528 LED Lămpii Numărului de Înmatriculare Canbus-Bec Kit Pentru Hyundai Sonata YF 10MY GF 10 Accesorii

Promotii magazin, următoarele produse au mai mult de un discount de 30%.

Bine ati venit pentru a cumpara.

Specificații: tip LED: 3528 SMD LED cantitate: 18 piese *2 culoare: Alb culoare: 6000-6500K Lumeni: 126LM *2 Tensiune de alimentare: 12-30V Coajă de culoare: Negru Shell material: de Înaltă densitate, materiale plastice de inginerie Durata de viata: peste 50.000 ore Caracteristici: Acesta dispune de o pereche de mare putere erori de înmatriculare LED lumini. Fiecare lumină de inmatriculare este echipat cu 18pcs 3528 SMD LED-uri, care produc lumina super-luminos. Consum redus de energie, de înaltă eficiență și de economisire a energiei. Instalare directa, fara cabluri sau modificare, doar plug and play . Nici o deteriorare a originalului locuințe. Nu obc eroare pe toate modelele. Aplicație:

Pentru Hyundai SONATA 2010 10~

Pentru Hyundai SONATA YF 10MY 2010~

Pentru GF 10 2010~ (Sonata Australia)

Notă: vă Rugăm să confirmați modelul de masina ta an și de licență în original placă de lumină dimensiunea înainte de cumpărare, vă mulțumim!

Pachetul Inclus:

2 x LED-uri de Înmatriculare Lumini

Transport și taxe Vamale probleme

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda. Vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată. Vă rugăm să rețineți că prețul nu include taxa vamală și de TVA/GST. Pentru multe țări, poate că cumpărătorii vor trebui să plătească taxe vamale. Te rog nu confunda diferența dintre costul de transport maritim și de taxe vamale, și nu lăsați feedback-ul negativ pe motiv de taxe vamale. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin. PS: Rusia, SUA, AU nici taxe vamale.

Garanție Și Garanție

Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să contactați-ne înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Emițătoare De Culoare Alb
Model de masina Pentru Hyundai Sonata YF 10MY GF 10
Articol Diametru 3inch
An 2015
Articol Greutate 0.08kg
Caracteristici Speciale Calitate OEM
Nume De Brand Atreus
Hyundai Model Sonata
Chip De Led-Uri Producător Cree
Tip De Element Numărul De Înmatriculare
Lumeni 126LM
Numele Modelului De Înmatriculare Lumini Pentru Hyundai
Extern De Certificare De Testare CE
Tensiune 12V
Pentru Autovehicule Marca/Model Hyundai
Tip De Material De înaltă densitate, materiale plastice de inginerie
Sursa De Lumina LED
Obiectiv Nu Sunt Incluse
Sonata-An 2010,2011,2012,2013,2014,2015
Led-Uri Tip Fascicul la fața locului

Produse similare