10buc Pomul Vieții Farmece Pandantive pentru a Face Bijuterii de Epocă Argint Antic Bronz Placat cu Manual DIY

21.20lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Culoare:Bronz DIY antic farmece pandantiv Culoare: bronz Cantitate: 10buc Dimensiune aproximativ :58x50mm Perfect pentru scrapbooking proiect, colier pandantiv picatura, bijuterii accesorii de Mare pentru orice DIY Arte si Meserii proiect, folosit ca un ornament DIY pentru propriul meșteșug a face, cum ar fi colier-/ brățări-/brățări-a Face, unic pentru prietenii dragi, Vânătoare de Comori, toată lumea are o anumită cheie care are diferite semnificație importantă.

Plata

1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Returnare Și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

Dragi cumparatori, dacă veți găsi orice probleme cu privire la produsele noastre, după ce le primesc, vă rugăm să ne contactați imediat și arată-ne niște poze de probleme. Vom face toate eforturile noastre de a le rezolva pentru tine. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult atunci când ne dea de cinci stele și feedback-ul. Vă mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Tip De Element Pandantive
Material Metal
Pandantive De Tip Cerc
Forma\model Planta
Metale De Tip Cupru
Nume De Brand dublă
Stil Vintage
Gen Unisex
Fine sau de Moda Moda

Produse similare