ZHANGGUANG 101B Vărsare de Păr, Dovada Tonic 120 ml puternic anti-caderea parului medicina Chineză terapie Tratament impotriva caderii Parului Esența

104.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Diferite, Ambalate În Diferite Țări

INFOMATIONS

Acest produs este foarte popular pentru pierderea parului de oameni, aproape toți au nevoie de ea, este foarte puternic pentru a ne ajuta pentru a opri caderea parului, face parul sanatos.

Atunci când aplicați tonicul pe scalp (de asemenea, puteți aplica usor tonic de un tonic se aplică instrumentul pe care îl puteți găsi mai jos), masaj pentru o mai bună penetrare.

Amintiți-vă, nu-și spală părul în aproximativ 4 ore dupa ce ai folosit tonic.

DETALII

Nume produs: 101B Vărsare de Păr, Dovada Tonic Brand: ZHANG GUANG 101 Ingrendients: Chineză plante,nu are efecte secundare de Origine: China Capacitate: 120 ml Efect: Echilibrul de grăsime și de a preveni pierderea parului Varsta Potrivita: Nici o limită de vârstă Aplicabile Gen: Nu gen restricții Pentru Oameni: Gras, caderea parului alopecia areata , sub-sănătate alopecie postpartum căderea părului căderea părului după vopsire etc.

Inventat de Domnul Zhao Zhangguang, un cunoscut expert în regenerarea parului, ingrijirea parului, parul de înfrumusețare și de îngrijire a pielii, și câștigătorul de 11 internaționale medalii de aur, acest produs este rafinat din diverse valoroase Chineză medicamente pe bază de plante prin metode științifice cum ar fi radacina de bujor alb, înalt gastraodia tuberculi, radix saposhnidoviae și ginseng. Acesta este caracterizat de dezumidificare, compensare termică, ucide bug-uri, oprindu-mâncărime și de restrictie cornificarea de folicul de par gura, se poate reține secreția glandelor sebacee rapid și eficient, în special; scoateți grăsime al scalpului; menține vasele de glanda sebacee libere; îmbunătăți funcția fiziologică a foliculilor de par; și pentru a preveni trichomadesis, în Plus, ea are vizibil efect curativ pentru a opri mâncărime a scalpului și de a controla matreata. Este prima alegere pentru a preveni pierderea parului în prezent.

Acest produs este în principal potrivit pentru toți oamenii să-și controleze pierderea parului. În plus, se vindecă, de asemenea, următoarele simptome: dermatita seboreica, mâncărime scalp, risipind mătreață.

Utilizare

1. Deșurubați capac sticla, reduce umflatura de dop de cauciuc, și se aplică tonic pe par-pierderea parte irectly. Masaj scalp ușor cu degetele pentru a stimula absorbția.

2. Deșurubați sticlă capacul și înlocuiți dopul de cauciuc atașat cu duza în cutie. Spray tonic asupra pierderii parului scalpului direct. Și masaj scalp ușor cu degetele pentru a stimula absorbția.

Doza

Utilizați de două ori pe zi, de fiecare dată când se aplică 5 ml -10 ml.

Atenție

Numai pentru uz extern. Persoanele care sunt alergice la alcool ar trebui să fie atenție în utilizarea. A se evita contactul cu ochii. În cazul în care contactul se produce, clătiți ochii cu apă, nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare

Fi stocate cu un capac etanș, în locuri răcoroase.

Volum Net: 120 ml

Termen de valabilitate: 3 ani

SFATURI

Tratament impotriva caderii parului, de obicei, durează o perioadă lungă de timp, este nevoie de răbdare și de zi cu zi persistența.

Când ți-ai găsit de păr începe să scadă mult mai mult decât în mod normal, vă rog, începe pierderea parului tratament cât mai curând posibil. La începutul pierderea parului etapă poate dura una sau două săptămâni de tratament, și o sticlă de ZHANG GUANG 101 vărsare de păr, dovada sampon poate rezolva probleme ale parului.

Dacă începeți tratamentul atunci când starea de păr este foarte rău, nu va fi o lungă perioadă de timp de tratament si a costat o gramada de bani mai mult. Ar trebui să ia aproximativ 3 luni pentru a repara foliculii de par. Asta este, dacă aveți de gând să înceapă un tratament de îngrijire a părului, trebuie să insiste pentru cel puțin trei luni în fiecare zi de tratament. Unele persoane cu seriozitate probleme ale parului poate dura unul sau doi ani de tratament. În al doilea rând, este nevoie de o perioadă de timp pentru a avea un proces între creștere a părului și păr re magazin, în sfârșit, de sănătate, de asemenea, nevoie de actualizare, în creștere în sus nou părul și părul se desprinde din nou de mai multe ori, în scopul de a în cele din urmă a devenit puternic par sanatos. prin urmare, vă rugăm să nu opriți tratamentul parului când ai văzut prima dată noul tău de păr cresc din nou, acesta este doar un efect mic, iar tratamentul este doar la o începe ning.

Atunci când foliculii de par devin foarte sănătos și puternic, poate să crească mai mult, par puternic care le-au primit cu succes un par sanatos .

CUM ȘTIU DACĂ PRODUSELE SUNT AUTENTICE?

Toate produsele din magazinul nostru sunt noi si autentice. Fiecare produs are un cod de securitate (de 60ml produsele ambalate nu sunt standard produse ambalate și nu au cod de securitate), codul este pe autocolant mic, care este individual pe fiecare pachet, și este ascuns sub vopsea specială, așa că ar trebui să se scarpine. Acesta este de 20 de numere: 10 numere, 10 numere de mai jos. Puteți urmări codul de Securitate de pe 101 site-Ul Oficial. Puteți introduce 20 de numere în web. Și arată Chineză cuvinte să-ți spun produsele sunt Originale, puteți folosi Google Traducere. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
NET WT 120 ml
Ingredient Plante Din China
Cantitatea 1
Numărul De Model Zhang Guang 101B Vărsare de Păr, Dovada Tonic
Tip De Element Produs Caderea Parului
Producătorii Sugerat Pret Cu Amanuntul 64 dolari SUA
producător Zhang Guang 101 Companie

Produse similare