NOUL Portabil Câmp Întunecat 10x Putere de Mărire Lupă Bijuterie, Piatră prețioasă Gemology Tester cu Diametru 18mm Vizualizare Lentile

104.56lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente Optice

Descriere produs


Un 10X, 18mm Lupă cu camp intunecat. Un mic instrument care oferă mărire de 10x ca într-un standard de lupă, cu o importantă caracteristică a adăugat: acesta este combinat cu o zonă special construite care vă permite să vizualizați o bijuterie pe un fundal negru cu laterale puternice de iluminare. Aceasta se numește intunecat iluminare, motiv pentru care acest instrument este numit un camp intunecat lupă. Acesta vă permite de clasificare de diamante și pietre colorate, precum și ajută în detectarea fracturilor umplut cu pietre. Perfect pentru comis-voiajor și bijutier. Funcționează cu baterii și cu Lanterna LED-uri.

Acest tip de mediu de iluminare face mai ușor pentru a vedea anumite tipuri de incluziuni și de a determina mai exact ceea ce ei sunt. Deosebit de valoros pentru piatră prețioasă de culoare cumpărători pentru a vedea incluziuni clar joacă un rol important în separarea o piatră de culoare la altul.

A intunecat lupă este importantă și este un instrument esențial în examinarea pietre pretioase colorate, pentru oricine de a cumpara diamante sau bijuterii cu diamante și în vizualizarea multe fracturi plină de diamante, care sunt în prezent circulat în întreaga lume. O fractură-a umplut de diamant, de asemenea, cunoscut sub numele de claritate îmbunătățită diamant, este un diamant care conține un crack sau fisuri care au fost umplute cu un glasslike substanță pentru a îmbunătăți aspectul general de piatră.

Caracteristici: Utilizați în clasificare piatră prețioasă, cum ar fi inspectarea incluziune, interne, fisuri, urme de suprafață, etc. 10x mărire de putere oferă o ÎNALTĂ și FOARTE PRECISE REZULTATE de INSPECȚIE APROBAT DE STRICTE STANDARDE de CALITATE ȘI SIGURANȚĂ care asigură o fiabilitate, durabilitate, lungă și fără probleme de viață, care poate fi transportat cu ușurință Foloseste o lanterna cu LED, ce este alimentat de 2 baterii AA pentru a produce suficient de iluminare în timpul utilizării

Caietul de sarcini: Intunecat Lupă Mărire : 10x Vizualizarea domeniu (obiectiv) : 18mm diametru Lungime : 10mm Portabile lanterna LED-uri Lungime 156 mm Led-uri x 3 Putere : AA x 2 (nu sunt incluse)

Setul include: 1 x Gem Lupa Lanterna LED-uri Transporta Husă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 19cm x 8cm x 4cm (7.48in x 3.15in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.21kg (0.46lb.)
Lungime 10mm
Material Plastic
Locul de Origine China (Continentală)
Vizualizarea domeniu (obiectiv) 18mm diametru
Cu Lumina Sau Nu Da
Mărire 10X
Nume De Brand DANOPLUS
Dimensiune 10mm (Lenght)
Numărul De Model CLMG-7201
Tip Câmp Întunecat Gem Lupă
putere AA x 2 (nu sunt incluse
Stil Handheld

Produse similare