Transport gratuit Automată ușă de sticlă senzor fascicul FG-218 alineatul (Singur Fascicul)

96.89lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Automată a ușilor de siguranță senzor fascicul microcell senzor (Microcell grinzi)(Model:FG-218) Pachet inclusiv: 1. FG-218 controller: 1 set 2. Senzor de cap: Unul perechi 3. Cabluri : Două pc-uri 4. Hârtie manuală: 1 buc Despre transport gratuit: Ne va livra prin China post e-mail , dacă aveți nevoie de un produs în regim de urgență , vă rugăm să mergeți la alte link-ul de la comanda ( Trimite prin curierat expres ar fi rapid), Singur fascicul senzori seturi FG-218 este o miniatură foto siguranță electrică prin-senzor fascicul proiectat pentru usi automate de control și este, de asemenea, în mod similar, potrivit pentru alte aplicații, cum ar fi usi de garaj ,poarta de operatori, etc. ca o siguranță sau de control primar dispozitiv în cazul în care un domeniu îngust de detectare este necesar. Fiecare set este format dintr-un controler,echipate cu una sau două perechi de emițător/detector de senzor. Caracteristici Principale 1.Miniatura senzor de cap & controler compact și flexibilitate de Instalare pentru aplicatii nelimitate.

2.Single sau duble Microelemente disponibile 3.Senzor de cap pot fi separate de fire ecranate la prize pentru o instalare ușoară.

4.Disponibil cu sau scurt, cabluri lungi

5.Microprocessed infraroșu activă 6.Consum redus de energie. 7.12 V-24V AC/DC Univeral putere de intrare. În interiorul senzorului capul în cabluri Specificații Tehnice Tensiune de Intrare 12~24V AC/DC Tehnologie Active prin fasciculul infraroșu,Microprocesor Contacte de Releu NC/NO Funcția de Indicator Led (Fascicul rupe & Status) Max Detectarea Distanta de 5m / 10m Țineți apăsat timp de 300 ms Microcell Una :Bariera compus din cilindrice capete care poate fi scos ,cu 5 m de cablu și o cutie de control echipat cu un releu; Microcell Două :Bariera compus din cilindrice capete care poate fi scos ,cu 5 m de cablu și o cutie de control echipat cu un releu; Am doar cele mai bune conector pentru siguranța senzor fascicul

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Număr De Zone 2
Interfata De Comunicare Cu fir
Kit-Ul De Configurare Senzor De Usa
Nume De Brand HUOBEI
Display No
Interfață Video No
Numărul De Model FG-218
Număr De Ieșire 1
putere AC/DC12-24
Parola Tastatură No

Produse similare