6M aeriene pilates yoga hamac yoga Inversiune leagan trapez hamac anti-gravitație centura Instrument întinde coarda echipamente de fitness

420.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


dacă doriți mai multe elemente,vă rugăm să vă conectați cu mine pentru a verifica detaliile pentru tine.dacă veți cumpăra mai mult,prețul va mai ieftine mai mult.

livrare:gratuit nava regestered poșta toată lumea

după cumpărare ,vă rugăm să lăsați-mi un mesaj la culoare sau ce model vrei ,dacă nu ,nava aleatoriu,

Nume:6M Aeriene Pilates yoga hamac Yoga Inversiune Leagan Trapez hamac Anti-Gravitație Centura Instrument întinde coarda echipamente de fitness cu Accesorii de montare

Culoare: albastru,rosu,roz,portocaliu,verde ,vă rugăm să lăsați-mi un mesaj de culoarea pe care doriți , dacă nu , nava aleatoriu.

Dimensiune: aproximativ 6M lungime,2,8 M latime.

Cantitate: pretul este pentru un set ,un set ce include:1buc 6M yoga hamac+2 buc fix agățat placa+ 2 buc extensie coarda+2 buc alpinism carabină.

Caracteristici:acest hamac yoga se potrivesc pentru etaje mai puțin de 4M(dacă aveți nevoie de alte etaje,vă rugăm să conectați vânzător),Nu despicare, bouncy, Capacitatea de Încărcare: 800 kg. real Private de Yoga

Bun venit wholesale și personalizate! Toate produsele Pot fi amestecate cu ridicata (mixt nava va ușor ieftine). (Dacă pentru mai mult, mai mult preț preferențial).

În alte țări, vă rugăm să contactați vânzătorul consult detaliat prețurile de livrare

Bine ati venit la en-gros sau Personaliza

suntem profesional de sport magazin de produse.

Transport:

1. Dacă adresa este neconfirmate că nu vom fi facuti responsabili pentru asta. Este foarte sigur ușă în ușă de serviciu, cel mai ării niciodată probleme cu vama. (Vă rugăm să lăsați telefonul în scopul de a permite e-mail personal se conecteze cu tine) dacă adresa dvs. este aparținut "altă țară", vă rugăm să vă conectați cu mine să știi despre detalii ale navei costa.

2.în condiții normale, china air mail este de aproximativ 9-18 zile lucrătoare. Dar poate fi vorba de 45days, dacă există vamale problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .

3.în mod normal, EMS e-mail de aer este de aproximativ 7-15 zile lucrătoare, dar poate fi de aproximativ 30 zile, dacă există vamale problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .

4.pentru china air mail, nu este primit după aproximativ 18bussiness zile, pentru EMS air mail, nu este primit după aproximativ 13 bussiness zile, vă rugăm să conectați cu noi, lăsați-ne să ne întrebăm chinez oficiul poștal pentru a verifica în detaliu . îmi pare foarte rău pentru a-i provoca neplăceri, vă mulțumesc

Afacerea noastră de Garantare

1.Cumpărătorul este capabil de a returna in termen de 7 zile dacă nu-ți place. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la data de livrare pentru a obține Autorizație de Retur inainte de a returna produsul în caz contrar, revenirea va fi respins.

2.Transportul si manipularea este nerambursabil.

3.Cumpărătorul plătește taxele de returnare.

4.Pentru a solicita un retur va rugam sa ne contactati

5.Toate retururile trebuie să însoțească ambalajul original si include toate accesoriile de care a însoțit transportul. Ne rezervam dreptul de a respinge orice returnare dacă orientări adecvate nu sunt respectate

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 21cm x 11cm x 10cm (8.27in x 4.33in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate Set
Numărul De Model yoga hamac

Produse similare