Eroul meu mediul Academic Boku no Hero Akademia Kirishima Eijirou pantofi de sex masculin cizme roșii cosplay pantofi

141.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Eroul meu mediul Academic Boku no Hero Akademia Kirishima Eijirou pantofi de sex masculin cizme roșii cosplay pantofi, nu uitați să ne spuneți mărimea ta.❤ Timp de procesare:7 zile pentru a face pantofi.

Dimensiuni:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginile cauzată de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

Vă rugăm să verificați dacă comanda va suporta taxe suplimentare la import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe.Acestea vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Furnizorul nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră.

Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.

Produse de calitate-legate de probleme pot fi returnate pentru rambursare parțială sau schimb contactând Serviciul Clienți în termen de 7 zile de la primirea comenzii.

Pentru produs personalizat ,în cazul în care elementele nu se potrivesc în mod corespunzător, dar au fost făcute cu precizie în funcție de specificațiile dumneavoastră,nu se accepta revenit pentru o restituire sau de schimb pentru unul nou.Putem modifica elementul pentru tine, dar tu ești responsabil pentru toți taxa de transport și a costurilor suportate.Dacă aveți nevoie de a schimba sau de a-l reface,ar trebui responsabil pentru toate taxele de expediere suportate.

Orice produs care a fost folosit nu se califică pentru o returnare sau de schimb. Toate produsele returnate trebuie să fie în brand-noi, nefolosite și cu etichetele originale și ambalare.

Nu se accepta revenit pentru o restituire sau de schimb cu nici o calitate-legate de probleme.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să schimb ceva timp pentru a lăsa feedback-ul pozitiv pentru noi și rata de detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile)cu o 'PERFECT 5 STELE. Feedback-ul dvs. pozitiv este esențială pentru dezvoltarea afacerii noastre.

Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ,vom face efortul nostru de a rezolva problemele. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tip De Unitate Pereche
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Nume De Brand cosplay legenda
Numele Departamentului Adult
Caractere Kirishima Eijirou
Sursa Boku no Hero Akademia
Tip De Sursă Anime
Gen Unisex
Utilizare Specială Costume

Produse similare