TDOUBEAUTY 2018 NOI Dentare prin Cablu AV, camera intraorala MD970 Video/RCA Reîncărcabilă Intra Orală Camera Livrare Gratuita

357.86lei

Adauga la lista dorintelor

Igiena Orala

Descriere produs


Despre Produs baterie Reîncărcabilă AV/iesire Video mufa dentar intra-oral aparat de fotografiat Super-wide automat de reglare-focalizare Șase Led-uri albe Cu butonul de Captură cu 800mA baterie cu Litiu (ar putea lucra aproximativ 120 de minute continuu) Descriere Produs Descriere Produs:

Reîncărcabilă AV/iesire Video mufa dentar intra-oral camera

Super-wide automat de reglare-focalizare

Șase Led-uri albe

Cu butonul de Captură

cu Putere butonul on/off

cu 800mA baterie cu Litiu (ar putea lucra aproximativ 120 de minute continuu)

Cu 1X~4X Zoom buton

Senzor de imagine: 1/4" CMOS

Imagine rezolutie: 1.3 mega pixeli

Mufă de ieșire: Video

Lampa: 6 BUC LED-uri albe(5600K)

Acumularea punct: 3~50mm

Fotografierea unghi vizual: 105 grade

Signalformat: SNT/PAL(opțiune)

Alimentare: 800ma baterie cu Litiu

Lungime cablu: 3 m

0,3 kg/set;

Dimensiuni cutie: 25.511.73.8 cm;

Dimensiune cutie: 453147 cm; 44 seturi/cutie

Politica de transport(FOARTE IMPORTANT,Pleae Citit Inainte de a comanda) PRETUL NOSTRU INCLUDE TAXA de TRANSPORT, DAR CU EXCEPȚIA CSC VAMALE CLEARANCS CONDUCERE. Articolele vor fi trimise în termen de 48 de ore de indata ce vom primi plata totală. Dacă doriți să comandați mai multe produse, ne poti contacta pentru a discuta cu discount. Mai ai comandat, discount mai mult puteți obține! Toate elementele vor fi livrate în conformitate cu adresele Dvs., Astfel încât vă rugăm să confirmați adresa de livrare, în primul rând, înainte de a plasa o comanda. Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa înregistrată, vă rugăm să ne trimiteți posta adrese de e-mail URGENT, sau ,cumpărătorul va fi responsabil pentru greșeală și toate taxele. Am aproape nava element(e) de la peste tot în lume, vom livra elementul(cu excepția foarte mic element) pentru statele UNITE ale americii direct prin DHL,va dura aproximativ 5 până la 8 zile lucrătoare pentru a ajunge la tine. Deci, dacă ordinea în Vrac cu acest articol, ne va fi livrat prin DHL.(Pentru mic element în statele UNITE ale americii, va vom trimite prin E-mail Comoara, și va dura aproximativ 7-20 zile pe drum). Dacă nu puteți ajunge marfa la timp, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, vom verifica la compania de transport maritim, sau să dea o soluție bună(da o rambursare), vă rugăm să nu vă faceți griji! Dacă elementul este deteriorat în timpul de livrare, atunci când ajunge, puteți refuza să semneze, sau când te deschide și de a găsi, contactați-ne imediat, se va rezolva pentru tine!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 27cm x 15cm x 6cm (10.63in x 5.91in x 2.36in)
Tip De Element Albirea Dintilor
NET WT 0.3
Numărul De Model TDOUBEAUTY-MD970
Ingredient PVC
Nume De Brand TDOUBEAUTY
Dimensiune Small

Produse similare