Subțire de Vinil, pânză de fotografie de Fundal Calculator de Imprimare de Fundal pentru Studio Foto F-806

43.44lei

Adauga la lista dorintelor

Studio Foto

Descriere produs


Oferim fundaluri de fotografie în mai multe opțiuni de materiale cu mii de stiluri de a alege de la. Citește mai jos pentru mai multe detalii privind fiecare dintre materialele pe care le oferim.

Pânză de poliester

cele mai recente și mai mare de calculator a pictat-rid gratuit fleece-ca tesatura, care este atât o mașină de spălat și uscător în condiții de siguranță. De curățare este ușor! Pune în mașină de spălat și uscător de pe un ciclu delicat să clătiți de orice murdărie suplimentară s-ar putea obține pe ele. Potrivit pentru: Fotografie de fundal, fundal etapa, petrecere de aniversare, târguri, pe scară largă panou etc. Compact și Ușor de Riduri materiale Mașină de spălat și Uscător de siguranță Intense Culori Vii Durabil si Puternic absorbant de Lumină Non-reflectorizant de Apă și Rezistent la UV Culoarea este de lungă durată & reutilizabile Material Greutate:160G/GSM Max. Lungime: 300cm fără sudură

Vinil fundaluri

cu vii, imagini imprimate. este potrivit pentru utilizarea O singură dată(petrecere), familie de fotografi . acesta va fi ușor și portabil, care face ușor de a fi închis pe fundal stand. Potrivit pentru: Fotografie de fundal, fundal etapa, petrecere de aniversare, de expoziție. Cost-eficiente Material Greutate:110G/GSM ușor, Ușor să se Plieze & Carry Non-waterproof Lumina absorbant Calculator-imprimate pentru realism, Intense Culori Vii, Max.lungime:300cm(10ft) fără sudură(alti vanzatori, Max. latime 150cm fără sudură, peste această dimensiune ,e cusătură).

(Dacă aveți specifice de dimensionare are nevoie, nici de trecutul nostru pot fi comandate cu dimensiuni personalizate. Vă rugăm să ne contactați)

Material: Pictorial pânză, scris la calculator pentru realism. Nu e nici un buzunar pe partea de sus.

Caracteristici:

Lumina absorbant Non-reflectorizant

Pentru: nunta, adulți, copii, petrecere de vacanță,comerciale, de muncă etc.

Descriere

Pictorial pânză de fundal este cea mai recentă și cea mai mare computer-țesături vopsite.

Acest material ușor vă va oferi intense culori vii care au fost în căutarea pentru un fundal.

Element de culoare poate avea o diferență de culoare din imaginea prezentată, din cauza monitorizează și de fotografiere lumină. Este normal, vă rugăm să înțelegeți .

Elementele vor fi ușoare și portabil, care face ușor de a fi închis pe fundal stand.

Livrare element de pliat, nu va fi ridurile ușor de transportat.

Aici sunt moduri de a elimina ridurile:

1) rulezi strâns cu un cilindru pentru 3-4 zile, totul va fi ok.

2) de Căldură cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului, atunci ea va fi din nou netedă.

FAQ Q: Cum de a face fundal personalizate? A: puteți trimite cererea ta la serviciul nostru pentru clienți sau lăsați un mesaj la comanda,designer-ul nostru va proiecta pentru tine,atunci trimite un eșantion pentru a vă ajuta să-l confirme. Dacă doriți imprimate propria imagine, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, sau trimite e-mail nostru: mehofoto,yahoo.com vom fundal de imprimare cu imaginea ta. Q: Cât de mult va costa, care pot primi produsele? A: Avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a produce bunuri. Dacă aveți o anumită dată aveți nevoie, puteti sa ne contactati, va putem oferi cel mai rapid de transport maritim. Vă rugăm să rețineți că trebuie să plătească un cost suplimentar pentru afaceri express. Q: vreau să-mi comanda de transport laminate, este posibil? A: sigur,putem de transport laminate, vă rugăm să ne spuneți cât de multe și despre dimensiunea fundaluri, Și vă rugăm să rețineți, în acest fel, ar trebui să plătească un cost suplimentar pentru taxa de transport. Q: eu inca nu am primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp,Ce s-a intamplat cu comanda mea? A: În acest stuation,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. îmi pare rău că nu te-ai da cu un restaurant, o experiență de cumpărături.vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Atenție

Avem, de asemenea, 10X20ft 10X10ft 8X12ft,8X8ft, 5X7ft de fundal pentru acest post,dacă ai nevoie de ea, vă rugăm să ne dea un mesaj!

Dacă aveți specifice de dimensionare are nevoie, nici de trecutul nostru pot fi comandate cu dimensiuni personalizate.

Vă rugăm să ne contactați. De asemenea, putem imprima orice imagine de înaltă res pe care îl furnizează.

Multumesc!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 30cm x 6cm (9.84in x 11.81in x 2.36in)
de vinil, pânză calculat tipărite
Nume De Brand MEHOFOTO
fotografie de nunta fundaluri copiii de fundal
Pachet Da
Dimensiune (mm) 2200
Numărul De Model f-806
Material Panza
Tip Spray De Vopsit
Stil Copii

Produse similare