New Sosire Stil Vintage Tanzanite Petrecere Negru Aur Argint 925 Inel NE sz 7.0# 22x22mm

25.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere: Fata Dimensiune Inel: 22x22 m m Piatră prețioasă dimensiune:11x9, 8x6 mm Tratament: Încălzit Claritate: DACĂ pentru VVS Unitatea de produs: 1 Bucata Altele: Elegant, simplu si frumos!! Luciu: Atractiv De Plată :

Accept Escrow

Transport:

Fiecare produs va fi livrat cu scrisoare recomandată și de asigurări, astfel încât să puteți urmări starea de transport maritim on-line. Aceasta va dura, de obicei 7-14 zile lucrătoare pentru a ajunge.

Se întoarce:

Accept a se întoarce fără nici un motiv, după ce cumpărătorii le primească, în termen de 14 zile. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne și vom fi bucuroși să lucreze cu tine. Toate declarațiile trebuie să fie în starea lor inițială și nu a purtat niciodată.

FEEDBACK-ul

Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră. Eu va continua să facă mai multe bijuterii unice și de a oferi cele mai bune servicii pentru toată lumea. Eu sunt corect și ușor să vorbesc. Vă rugăm să lăsați-mi un feedback pozitiv, cu toate elementele. Dacă te simți nemulțumit cu oricare dintre produsele mele sau serviciu, vă Rugăm să contactați-mă și te voi ajuta să-l rezolve. Vă rugăm să nu mă lăsa nimic negativ, netural și mă va ajuta să-l rezolve. se potrivesc.

Cele Mai Bune Urări,

SheCrown

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Element Inele
Forma\model Planta
Stil Clasic
Fine sau de Moda Moda
Material Piatra
Gen Femei
Nume De Brand SheCrown
Metale De Tip Argint
Ocazie Logodna

Produse similare