Original Joyetech ego-ul AIO D22 XL Kit de 2300mah construit în-Baterie cu 4 ml de E-suc de Rezervor ego-ul AIO Kit Electronic Cig Vaping Kit

77.51lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Joyetech eGo-ul AIO D22 XL Start Kit - 2300mAh

eGo-ul AIO D22 XL , fiind all-in-un singur stil, acordă inovatoare anti-scurgeri structura cu 4ml e-suc de capacitate. Acesta este alimentat de un 2300mAh built-in baterie. Este simplu și convenabil de a folosi. Acesta este unic, cu mai multe culori amestecate aspectul și de modă indicator lumini. Joyetech eGo-ul AIO D22 XL este conceput cu simplitate și eficiență. Caracteristici: All-In-UN Stil la Modă și plin de culoare Ajustare de afluxul de aer Indicator de lumini cu 7 culori schimbatoare caietul de sarcini: Diametru: 22.2 mm Lungime:131.9 mm Baterie capacitate: 2300mAh capacitate Atomizor: 4ml de Culoare: Negru, Albastru, Portocaliu, Rosu, Argintiu, Alb Conținutul Pachetului 1 x baterie eGo AIO D22 XL Baterie 2 x BF SS316-0.6 ohm MTL 2 x Mustiuc 1 x USB 1 x Cablu de Pornire Rapidă 1 x Card de Garanție Simple de ambalare. Obiceiul de Ambalare din fabrica, ambalare se pot modifica fara o notificare prealabila.

Ghid De Utilizare:

Alege Culoarea : În power-starea oprit, apăsați lung butonul de foc pentru a opri indica lumina sau trecerea printre culori de rosu, galben, verde, albastru, indigo, alb sau violet.

Ajustare de Afluxul de Aer: Invizibil și partea superioară a curentului de aer face mai ușor pentru a intra aer. Rotirea fluxului de aer inel sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic pentru a regla aerul de admisie.

E-suc de umplere: Apăsați capacul pentru a deșuruba atomizor capac, apoi se injectează lichidul direct în arcuită slot.

Notă: 1.În scopul de a evita overflow atunci când reasambla vă rugăm să nu umpleți excesiv. care se poate referi la urma poza

2. Vă rugăm să se scurgă câteva picături de e-suc de la cap atomizor înainte de prima utilizare, pentru a evita dry burn.

Încărcare: pur și Simplu încărcați eGo-ul AIO D22 XL prin conectarea cu un computer sau un adaptor de perete printr-un cablu USB. Atunci când este complet încărcată, indicatorul luminos al butonului se va stinge. Pentru Sfaturi nu vin cu lichide, nu se vand separat. Poti cumpara BF Înlocuirea bobinei.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
ecran de afișare No
Diametru
Nume De Brand JOYETECH
Capacitate baterie
Tip EGO-ul
culoare Negru, Albastru, Portocaliu, Rosu, Argintiu, Alb
Greutate netă 190g
Capacitate atomizor
Material Metal
atomizor BF SS316-0.6 ohm MTL
Model Compatibil Joyetech Ego-ul AIO D22 XL
Firmware Upgradabil No
Numărul De Model Joyetech Ego-ul AIO D22 XL Kit
Încărcător USB Da

Produse similare