20" inch 14" inch, 16 inch biciclete full aripa aripi bicicleta de noroi față și spate

86.84lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Lungimea plin de noroi set pentru fata si spate pentru V-brake bike. Deforma rezistent, durabil și lumină. Pre-asamblat pentru o instalare ușoară. Din oțel inoxidabil set de montaj inclus.

Caracteristici: dispune de 160 de grade de acoperire pentru roți, asigură o cantitate minimă de apă și noroi este vărsat pe piloti Durabil, deforma plastic rezistent cadru din oțel Inoxidabil de sprijin brațe nituite triangularly, asigură stabilitatea Pre-assemled pentru o instalare ușoară; asambla tool kit inclus 45mm latime , pentru anvelope latime 1.75 inch și de mai jos. (cum ar fi 20*1.2, 20*1.35, 20*1.5, 20*1.75), timp de 14 inch , 16inch sau 20 de inch(406) dimensiune 55 mm lățime , pentru anvelope lățime 2.0 inch și de mai jos. (cum ar fi 20*1.95, 20*2.0), timp de 14 inch , 16inch sau 20 de inch( 406 ) dimensiuni Pentru V-brake bike

Instalare:

Despre Articol

Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră. Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE. De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de plasarea comenzii. Transport Termenii 1. Ne va livra NUMAI pentru cumpărătorul este înregistrat adresa. Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa de livrare, vă rugăm să-l schimbe ÎNAINTE de a plăti. 2.Vă rog să observați că principalul canal de transport maritim este par Avion post . Acesta este un transport internațional care depinde de poștă locală eficienței serviciilor. De obicei, va dura 15-45days pentru transport. Pentru că va dura 7-20 zile din China Vamale la Vamă, și poate dura ceva timp pentru prelucrare în oficiile Poștale și Vamale.Uneori, timpul de livrare ar putea fi luate mai mult în timpul de Vacanță(cum ar fi de Crăciun etc.) sau Taxe Vamale de Revizuire sau de rău dacă. 3.Dacă ai nevoie de un element urgent, pls alege EMS/DHL/Fedex ect. compania expres serviciu de transport maritim,Se va lua 7-15 zile pentru transport. Vamale, taxe vamale și Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului pentru orice impozite și/sau taxe percepute de către cumpărător țară. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul în sus . Rambursare 1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru cumpărător motiv personal, vă rugăm să ne spuneți în termen de 3 zile de la livrare. Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală de restituire sau de schimb. Costul de expediere suportate este pe tine. 2. Dacă elementele sunt defecte sau incorect livrate, cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare și arată prezinte dovezi pentru noi .Noi suntem responsabili pentru costul de transport maritim pentru a schimba elementul. Feedback-ul 1.Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv(4stele-5stele) dacă sunt îndeplinite. 2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide orice litigiu sau de a părăsi orice neutru/negativ feedback-ul((1 steaua-3stars). Ne pasă de fiecare cumpărător și va face eforturile noastre de a rezolva orice problemă într-o bun mod de afaceri. Satisfactia dumneavoastra este nostru NR.1 prioritate. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebare. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate Pereche
Dimensiunea Pachetului 55cm x 20cm x 10cm (21.65in x 7.87in x 3.94in)

Produse similare