100buc New Sosire , 3w spectru complet chip de led-uri , 400nm~840nm cu bridgelux pentru plante medicale să crească ,costum pentru scena

60.36lei

Adauga la lista dorintelor

Becuri

Descriere produs


100buc/lot 3w spectru complet 400nm~840nm led-uri cresc chip ,45mil led bridgelux

Caietul de sarcini:

Putere:3W

Tensiune De Alimentare:3.4-3.6 V

Curent:700mA

Culoare:full spectrum

Lungime de undă:400nm~840nm

Chip Brand:Bridgelux

iluminat unghi:120~140 de grade

Ce este întregul spectru chip de led-uri ?

Acesta este cel mai nou trend pentru plante de interior. Avansată cu LED-uri cresc lumini chip , nu oferi sigle de culoare ,oferă spectru larg 400nm~840nm , simialr cu lumina soarelui ,dar cel mai mult este roșu și albastru ,este mai bine pentru a planta să crească .Acesta este un pas revoluționar pentru LED-uri cresc lumini care au fost anterior în măsură să acționeze ca unică sursă de lumină pentru gradina interioara. Potrivit pentru toate etapele de creștere a plantelor.

Caracteristică

1 .Cele mai cost-eficiente ,mai apropiate de lumina soarelui crește chip de LED-uri

2.Spectrul nostru complet crească chip de LED-uri utilizat original bridgelux epileds chip de led-uri pentru a asigura mai stabble de calitate .

3.Spectru complet potrivit pentru toate tipurile de plante în diferite etape .

Pachetul Inclus:

1 00pcs 3W spectru complet 400nm-840nm led-uri cresc lumini Fhydroponics

De plată: L/C, Western Union, T/T, toate sunt acceptate.Plata va fi confirmată până în 24 de ore. Transport termenii: forfetară Standard de Servicii de Transport maritim ( HK Post fără număr de urmărire ) Țara/Regiunea Timp de Livrare Ce Sfaturi eficiența de autoritățile vamale și de poștă Tine\\\\\\\\\\\\\\'d mai bine să ne contactați înainte de a cumpăra, sau nu va fi responsabil pentru pierdut după ce am expediat! Marea BRITANIE, SUA, AU, CA de 10-25 zile lucrătoare cele Mai multe alte țări 15-35 zile lucrătoare Brazilia, Turcia, Puerto Rico, Austria, ucraina, Lituania, Slovenia, cehia, Slovacia, Bulgaria, Croația, Azerbaidjan,

și alte țări din Europa de Est 20-50 zile, pierdut Chiar Dacă nu puteți accepta eficiența forfetară Standard de Servicii de Transport maritim, dacă doriți mai rapid și mai sigur serviciu, va putem oferi EMS sau DHL Servicii doar dacă plătiți pentru taxa suplimentar. Ne puteti contacta prin e-Mail sau mesaj înainte de a comanda.

EMS:7-14 zile /DHL:5-10 zile (cu număr de urmărire) Dacă nu\\\\\\\\\\\\\\'t sa ne contactati inainte de a comanda, forfetară Standard de Servicii de Transport maritim ( HK Post ) va fi implicit de servicii de transport maritim. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător\\\\\\\\\\\\\\'responsabilitatea. Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră\\\\\\\\\\\\\\'s biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător\\\\\\\\\\\\\\'responsabilitatea. Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră\\\\\\\\\\\\\\'s biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Feedback Vom aprecia dacă ați putea să ne dea feedback-ul pozitiv după ce tranzacția este finalizată. Acordăm clienților noștri feedback-ul pozitiv. Client Service oferim 7 timp de serviciu. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări cu privire la produsele noastre. Cererea dvs. va fi răspuns în 12 ore. Garanție Toate produsele achiziționate din magazinul nostru sunt sub 3 luni\\\\\\\\\\\\\\'s-garanție. Reveni și Politica de rambursare Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să urmați o bună practică să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul. Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător. Am răspuns mereu la mesaje în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați folderul junk sau spam în cutia poștală. Original și retur taxa de transport nu vor fi rambursate sau restituite în toate circumstanțele. Trebuie să fiți de acord și recunosc acest termen dacă a licita pentru acest produs. Prin urmare, vă rugăm să nu se plâng de a avea pentru a navei înapoi pe cheltuiala ta. Contact: Ne\\\\\\\\\\\\\\'re aici și gata pentru a ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după Serviciu de cumpărare de timp: de duminică până vineri la ora 1:00--9:30 UT(timp universal,Greenwich mean time) Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil. Din cauza diferenței de fus orar, vă rugăm să permită până la 2 zile de afaceri pentru a obține dvs. de e-mail a răspuns.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 11cm (3.94in x 3.94in x 4.33in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Bec Led Tip Bubble Ball Bec
Lungime 20MM PCB
Puterea De Toleranță 1%
Chip de LED-uri de Brand Epistar
Fascicul De Unghi(°) 120°
Medie de Viață (ore) 50000
Tensiune 3.2-3.6V
Putere 3w
Chip de LED-uri Model 3W de Mare Putere
Forma Neregulate
Numărul de LED-uri Cip 1 buc
Temperatura De Culoare <2700K
Tip De Element Alte
Tipul De Bază T4
certificare CE,CCC
Ocazie Dormitor
Nume De Brand HotRed
Flux Luminos Până la 249 de Lumeni

Produse similare