Shijian Săbii Manual Katana Real Mâner Din Piele Ascuțită Sabie De Samurai Oțel Damasc Lut Temperat Nu Hi Lamă De Cuțit Japonez

1 011.72lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


Lungime totală : 103cm/40.6 inch material Lamă : oțel Damasc lut temperat, distincte hamon

Lungimea lamei : 70cm/27.6 inch Tsuba : Fier

Mâner lungime : 26cm/10.24 inch Habaki : Alamă

Latime lama : 3,2 cm/1.25 inch Seppa: de Înaltă Calitate din Alama

Lama grosime : 0,7 cm/0.28 inch Menuki : Alamă

Tang : Full tang Fuchi& Kashira : Alamă

Sânge groove : Nu hi Ito : piele Reale

Claritatea : Sharp Sageo : Sintetic gros de mătase

Rayskin : Autentic rayskin Saya : lemn Tare ,

LAMA : este damasc pliat oțel lut temperat lama, pliat de 15 ori, 32768 straturi.

Argila temperament procedura este foarte complicată, și modul în care folosim este vechi de lut temperament ambarcațiuni.lama va fi pus deoparte ca 2,una este partea din spate a lamei, iar celălalt este marginea tăiată parte.partea din spate va fi lipi cu lut și cealaltă parte va fi acoperită de praf și alte amestec care este protejată ca o rețetă secretă.pentru diferite grosimi de partea din spate a lamei și marginea tăiată parte,și diferite de lut și noroi în amestec,atunci când lama de răcire să fie aceeași temperatură scăzută, în același timp, după încălzire de temperatură ridicată,care este motivul pentru care lama are un radian,și există un lut temperament val linie. Această lamă vine cu o lungime completă Tang care îmbunătățește puterea de sabie. aceasta sabie este suficient de puternic pentru a trece printr-un gros de bambus copac cu o singură lovitură încă destul de ascutite pentru a felie de hârtie.

TSUKA: La Tsuka (mâner) este realizat din lemn de esență tare(mai larg la cele 2 capete și mai subțire în mijlocul mânerului), înfășurată strâns peste Reale Samegawa (Ray piele) cu piele reale Ito. La Fuchi (maneca) și Kashira (buttcap) sunt realizate din alama. Tang de sabie este asigurată de două Mekugi (cuie). Două Menuki (ornamente) sunt pe fiecare parte a Tsuka.

TSUBA: "tsuba" este folosit pentru a proteja mâna de alunecare pe lamă în timpul tirant.

HABAKI(lama de guler): este o bucată de alamă de construcție. principalul punct de habaki este de a face saya strâns cu lama,asa este normal, dacă nu există zgârietură.

SEPPAS(spacer): Două Seppas asigura Tsuba( dacă tsuba nu este atât de strâns după o lungă perioadă de timp,se poate desface sabia și a pus mai seppas acolo.

SAYA: saya (teaca) sabiei este din lemn tare, legat cu o grosime de Sageo.

Cald Prompt 1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare. Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri. Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra. Vă mulțumesc ! 2. Imaginile ne arată sunt 100% Reale Obiect Fotografie . 3. Ca toate săbiile noastre sunt pe deplin realizate manual, 1`2 cm diferă pot fi existat. *Pachetul include: 1.asamblate sabie cu saya (dar sabia standul nu este inclus) 2.o sabie sac (culoarea este trimis de aleatoriu,gratuit, cadou, nici o garanție de returnare sau de schimb)

Aveți posibilitatea să proiectați propria sabie. Doar vă rugăm să ne lăsați o notă despre accesorii cerințele și vom pregăti săbii în funcție de nevoile dumneavoastră.

Dacă unele taxă suplimentară ar trebui să fie încărcat, te rog, nu face plata în primul rând atunci când comanda. Vom modifica prețul pentru tine, și atunci sunt necesare pentru a finaliza plata.

Gratuit de Fier pentru Alegerea

Gratuit Gros Sageo pentru Alegerea

Gratuit Rayskin pentru Alegerea

Gratuit Saya pentru Alegerea

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2`5 zile lucrătoare pentru a pregăti sabia dacă nu există personalizare despre asta. Mai mult timp va fi necesară în cazul în care sabia este personalizat.

2. Toate săbiile vor fi expediate prin EMS. Acesta este singurul mod de transport care poate livra săbii.

3. Cumpărătorilor Informații-noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Cu toate acestea, uneori internațională de livrare este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă rugăm să rețineți că noi nu nava la sfârșit de săptămână sau de sărbătorile naționale.

Longquan este original, în loc de sabia și celadon (ware). Este renumit acasă și în străinătate pentru producția de Longquan săbii. Pe bază de 2600 de ani'traditional sabia cultura de Longquan, compania noastră a moștenit și sunt în curs de dezvoltare ancestral sabia-forjare ambarcațiuni, absorbit meritul de alți colegi, și alege cele mai bune materiale pentru a crea săbii de peste 20 de proceduri de lucru, cum ar fi ciocanul, lopata, depunerea, gravură, călire, lustruire, etc. Este renumit pentru caracteristicile distinctive "tenace și ascuțite, cuplu duritate cu moliciune, amenințând lama strălucitoare, modele deosebite si accesorii"

Multumesc pentru așteptări mari și de sprijin de la clienții noștri. Noi niciodată nu va va dezamagi orice sabie-iubitor și clienții noștri. Între timp, ne străduim să facem fiecare sabia să fie excelent, cu eforturi reînnoite, ceea perfecțiune mai perfectă, și de a întâlni toți clienții'satisfactions.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 111cm x 11cm x 11cm (43.70in x 4.33in x 4.33in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
sânge groove Nu salut
Nume De Brand SHI JIAN
Model LQ1612E02
Tema Sport
meserii mână forjate
Utilizarea Metal Decor Acasă/formare
tang full tang
Claritatea SHARP
hamon distinct de lut temperat hamon
stil de sabie katana
Caracteristică Regională Japonia
Material Metal
Stil Arta Populara
Materialul Lama oțel carbon de înaltă lut temperat

Produse similare