Pentru Megafon login plus Display LCD + TP Ecran Tactil Digitizer Asamblare Lcd De 5.5"Pentru MegaFon Login+MFLoginPh TOPSUN_G5247_A1

136.42lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.Dragi Prieteni ruși, vă Rog, Lăsați-ne tu Numele Complet din Cauza Politicii rusiei și ușor de vămuire . 2.Noi oferim o varietate de Ecran de Afișare( Display LCD + TP Ecran Tactil). Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice nevoi; Ne-am împărtăși cele mai recente informații de piese de schimb telefon mobil în piața Chineză cu toți clienții noștri. 3.Toate dispozitivele fi testate înainte de expediere și de 100% de lucru bine. Dacă acesta nu poate fi folosit după ce ați primit și testate, vă Rugăm să nu vă faceți griji și imediat contact cu noi,va vom oferi un soluția mulțumit. 4.Vă rugăm să nu accepte colete dacă acesta este deteriorat, astfel încât să putem pune o pretinde de la compania expres. 5.Deschide un litigiu înainte de mijloace de comunicare renunțe după-vânzare de servicii. Vă rugăm să folosiți caseta de mesaj sau de comerț manager să ne contactați pentru orice problemă, vă vom răspunde în termen de 48 de ore. Caracteristici:

Ansamblu complet sec Touch screen.

Înlocui rupte, deteriorate, crăpate, inutilizabile Ecran de Sticlă sau Digitizer perfect.

Această listă este pentru un Brand Nou Ecran Tactil digitizer, pre-asamblate cu LCD

Gata pentru reparații!!! ușor pentru a repara!

Cel mai bun înlocuitor pentru telefonul mobil.

Toate testate ,și 100% de lucru ! 100% Satisfactie Garantata ! Caietul de sarcini:

Compatibil : Pentru Megafon login plus Display LCD + TP Ecran Tactil

Pachetul Include:

1pcx Display LCD + TP Ecran Tactil

1set*instrumente de reparare

1pcx Cadou

1 buc* telefon mobil de reparații adeziv (este gratuit. puteți tăia orice dimensiune ai nevoie)

1.Escrow este acceptată numai(Prin Visa, MasterCard, Western Union, QIWI,și wir e transferul prin bănci). 2.De obicei, durează 24 de ore pentru plata a ajunge la contul vânzătorului.Banca poate refuza plata în 24 de ore,atât pentru mediul de afaceri siguranță,vom începe pentru a aranja ordinea după plata ajunge complet. 3.Unele țări vamale tarifare cerere, înainte de a trimite pachetul la cumpărător.Cumpărătorul ar trebui să fie conștienți de propriile sale vamale politica tarifară este plătită de către cumpărător.

1.Toate produsele sunt în stoc și sunt trimis la tine în termen de 3 zile de la plata. 2.Vă rugăm să rețineți că elementele achiziționate în vacanță sunt expediate în următoarea zi lucrătoare. 3.Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile lucrătoare după ce plata pentru China post sau de altă natură, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări coletului de la agentul nostru și răspunde ASAP. 4.Puteți alege China post, ePack,EMS,DHL,UPS, etc baza pe nevoile tale. 5.Orice alte întrebări sau probleme, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

1.6 luni. Cumpara cu incredere! 2.Dacă elementul este defect, în 3 luni, va vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. 3.Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Vom declara mai mic pret de pe factura/factura pentru a ajuta la evitarea taxelor vamale.Dacă coletul ajunge stricte inspectate de către personalizate. Tu încă mai trebuie să plătească impozit pentru a șterge personalizate. Nu vom suporta taxele vamale. Costul de returnare sau de pierdut coletul va fi pe client ca urmare a respinge vămuire.

1.Stimate cumpărător, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să ne dea 5 stele, si va vom oferi 5 stele și feedback-ul pozitiv. 2.Dacă sunteți nemulțumit cu această achiziție,vă Rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile chiar înainte de a pleca negativ/neutru comentariu.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la întrebările dumneavoastră. Vă vom răspunde în timp util și de a face tot posibilul pentru a sprijini, până când sunteți mulțumit. 3.Ne puteți contacta oricând pentru achiziționarea și întrebări, vom fi bucuroși la dispoziția dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 11cm x 8cm x 11cm (4.33in x 3.15in x 4.33in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
LCD Kit Da
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Pachet Punga Anti-statică + spuma sac + cutie
Numărul De Model Pentru MegaFon Login Plus
Numele Pentru MegaFon Login Plus
Dimensiunea Ecranului 4.7"
culoare Negru
Nume De Brand THL

Produse similare