1set Compatibil 655 cartuș de Cerneală pentru HP655 HP 655 pentru HP Deskjet Ink Advantage 3525/4615/4625/5525/6520/6525

42.75lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Vă rugăm să verificați cartuș de cerneală original de numărul de model inainte de a plasa comanda. - Dacă cartuș de cerneală original este 655, puteți cumpăra 655XL din magazinul nostru. - Dacă cartuș de cerneală original NU este de 655 (sau nu 655XL), NU CUMPARA acest cartuș. Orice îndoieli, vă rugăm să ne contactați pentru sfaturi!!!

Cartus cu CHIP potrivit pentru zona pieței :

Orientul Mijlociu/Europa/Africa De Sud

imprimante compatibile :

Pentru HP Deskjet ink Adcantage 3525 4615 4625 5525 6520 6525

Conținutul pachetului:

1buc HP655 bk cu cerneală

1buc HP655 C cu cerneală

1buc HP655 M, cu cerneală

1buc HP655 Y cu cerneală

Cumparatorul observa :

1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai.

2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru.

3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine.

4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore(lotului de produs, eticheta, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ grad calitativ nivelul și 100% garantat împotriva maerials și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați.

5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul oem (cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același.

FAQ :

Q: de câte ori poate un refillable cartuș reumplut?

Cele mai multe dintre cartușele de cerneală, dacă numai în stare bună (în cazul în care capul de tipărire nu zgâriat, înfundate sau a fost lăsat la uscat, chips-uri ok), poate fi reumplut de mai multe ori.

Q: Cum de a alege cartușele?

Ar trebui în funcție de cartuș de cerneală original de numărul de model pentru atunci când cumpără cartușe. În caz contrar, cartușul de Cerneală nu va funcționa, deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același. Acest lucru este foarte important!!! ^_^

Q: atunci Când un cartuș nou este introdus, imprimanta uneori statele noi cartușe să fie pe jumătate plin. De ce se intampla?

Imprimanta doar estimări la nivelul de cerneala din cartus. Nu este o măsurare precisă.

Noile cartușe trebuie să fie plin și ar trebui să dureze atâta timp cât normală.

Q: Nimic nu imprimă sau culoare absența există atunci când cartuș nou(s) sunt instalate. De ce se intampla?

A se asigura că ați achiziționat corectă cartuș pentru imprimantă.

Asigurați-vă că capul de imprimare funcționează în mod normal. Efectua curățarea capului de imprimare dacă este uscat sau blocat.

Asigurați-vă că galben de etanșare eticheta este îndepărtată înainte de instalare. Absolut, asigurați-vă că orificiile de aer sunt tipărite pentru cartușe cu un galben pin atașat (non-galben de etanșare eticheta de cartuș).

Q: Pot instala gol Continuous Ink Supply System/Cartușele de la imprimantă?

Nu, nu se poate. Toate CISS sau refillable cartuș de cerneală nu trebuie instalat în imprimantă pentru a încerca chip de lucru sau nu înainte de reumplerea cu cerneală plină nivelul ei bine, cipul poate fi blocat permanent în cazul în care cartușul este gol.

Nu instalați gol (fără cerneală) CISS/cartușele de la imprimantă, că CISS/cartușe trebuie să fie umplut complet cu cerneală(rezervor/conducte/cartuș de cerneală trebuie să fie plin de cerneală), apoi s-a instalat în imprimantă; în caz contrar, atunci când cartușele de cerneală goale se introduc la imprimanta, chip-ul va fi blocat definitiv și nu poate fi utilizat în mod normal, deși după ce ai umplut de cerneală.

Q: Când am imprimați o foaie, culorile nu se potrivesc exact cu cele afișate pe ecran.

Diferite monitoriza șoferii vor produce ușor diferite culori și, prin urmare, culorile afișate pe ecran va fi întotdeauna ușor diferite decât cele pe care imprimanta imprimă.

Ai putea încerca să le potrivi dar fiecare program foloseste un ușor diferite driver și, prin urmare, fiecare schemă de culori este ușor diferită.

Cumparatorul Observa: 1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai. 2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru. 3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine. 4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore (lotului de produs, eticheta, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ clasa nivel de calitate și 100% garantat împotriva maerials și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați. 5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul OEM (cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același. FAQ: Î: de Ce sunt compatibile cartușele de cerneală și de ce le cumpara?

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Ambalarea În Vrac Da
Cartuș de Stare Plin
Tip cartuș de cerneală
Nume De Brand YOTAT
Compatibil Marca HP Inkjet
culoare c, m, y, k
Numărul De Model pentru HP655
Caracteristică Compatibil

Produse similare