Electrice de înaltă Calitate Dental Lab PIESA MICROMOTOR Puternic 204, 35000 Rpm

335.33lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Electrica Dental Lab PIESA MICROMOTOR Puternic 204

Introducere:

1. Multifuncțional Micromotor pentru laborator, bijuterii, industrie, pilă de unghii

2. Lucru bun pentru lustruire, tăiere, frezare, debavurare, slefuire, tipare pentru turnat obiecte sau materiale și finisare de suprafață

3. Praf sigiliu de protecție pentru durabilitate excelentă

4. Operație simplă și ușor

5. Instalate special pentru rulmenți cu bile pentru super-viteză mare ( mai puțină căldură și zgomot)

6. Zgomot redus, vibratii reduse, buna de rotație

Caracteristici:

1: model de Bază, design compact, cutie de control

2: de Mare putere și 0~35000 rpm

3: Non etapă ( sistem bine conceput de ieșire de la zero la 35000RPM prin utilizarea non etapă )

4: R. P. M.: Piesa De Mana Max

5: Continuu, cu viteză variabilă de control

6: Sfat Dimensiune: 2.35 mm

7: On & Off Comutator De Picior

8: Siguranță protejează siguranța

9: Înainte Și Marșarier Cotitură Capacitatea De

10: Praf-Dovada Capacul pentru a Comuta

12: Disponibil Tensiune pentru utilizatorii din întreaga lume: 220V/50Hz ± 10%

Lista De Ambalare:

1. Putere Cutie de Control * 1 buc

2. Comutator pornit / Oprit Pedala de Picior * 1 buc

3. Piesa Suport * 1 buc

4. L102S de Mana * 1 buc

5. Cutie Perie * 2 buc

Puteți, de asemenea, să continue să se concentreze pe următoarele produse de:

Putem accepta următoarele metode de plată Alipay, Western Union, transfer Bancar.

Cumpărătorii pls note: Ne va livra elementul(s) pentru tine, ca un cadou pentru a evita plata taxelor vamale problemă, cele mai multe țări nu va percepe orice taxe vamale, dar, uneori, unele țări vor încasa mai puțini bani pentru plata taxelor vamale. Este incontrolabili, cu noi. Deci, noi nu plătiți taxe. Dacă aveți orice probleme pls cantact noi.

Toate comenzile vor fi programate pentru a navei immediatedly potrivit Vilatudor.ro adresa după ce am acceptat plata integrală, și vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Airexpress de plată este corectă. Dacă adresa înregistrată nu este corectă în Vilatudor.ro, cumpărătorul ar trebui să ne contactați pentru a comfirm corectă și adresa exactă, sau cumpărătorul va fi responsabil pentru rambursare completă. Vom livra elementul pentru următoarele țări și districte de expres internațional, Se va lua de la 7 la 10 zile lucrătoare pentru a ajunge, dar, uneori, există una sau două zile mai mult, acesta se află pe cum Vamale procesul coletul.

Am wil navă produs IMEDIAT după ce a primit plata, și veți obține un produs de aproximativ 7 - 60 zile, și dacă doriți să obțineți mai devreme, va rugam să ne contactați înainte de transport maritim, putem livra de către EMS, UPS, Fedex, DHL sau TNT în funcție de cerere, dar cumpărătorul ar trebui să plătească suplimentar costul de transport maritim.

Toate comenzile sunt processde de luni până vineri, Comenzile nu sunt procesate pentru transportul la sfârșit de săptămână și de sărbători.

Vom imediat e-mail pentru a vă informa numărul de urmărire în termen de 5 zile lucrătoare de la procesarea si expedierea dvs. articol.

Noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc.

Personalul nostru întotdeauna a inspecta fiecare produs cu atenție înainte de expediere pentru a se asigura că elementul de care avem expediere este dreptul de a alege tu. Odată ce produsul frunze ușile noastre, continuăm să urmărim până când acesta ajunge .

Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a legaly reduce taxele de import ( sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe ). În cele mai multe cazuri, nu există nici o datorie de plătit la toate. Cu toate acestea,, dacă orice additioanl taxe generate de vămuire trebuie să fie suportate de către clienți.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu ai țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up-nu le confunda pentru additioanl transport cha rges.

Cumpărătorul ar trebui să verificați pachetul primirea dată. Dacă pachetul daune timpul de transport de marfă, pls refuză să semneze pentru pachetul și se va întoarce la noi. Apoi să ne contactați imediat.

Dacă aveți nevoie de a reveni, pls verifica de două ori pentru a confirma elementul să nu funcționeze și să contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentant, să ne cunoaștem detaliat problema si trimite-ne niste poze ofr de confirmare, iar dacă cumpărătorul insista pe revenirea, după tehnic, inginer verificat primit retrun este fără nici o calitate proble, tot percepe este la a cumpăra cheltuiala.

Vom accepta NUMAI schimbul ambalajul original. Pls asigurați-vă că elementul NU au făcut de om sabotaj. Dacă ați achiziționat într-o stare necorespunzătoare, pls REȚINEȚI că serviciul de transport maritim și de manipulare frr nu va fi restituire, toate returnare taxa ar trebui plătită de către cumpărător.

Rambursare acordat numai dacă elementul nu poate fi înlocuit prin Alipay (NU SUPORT ORDIN de BANI). Daca da, Pls reportd în termen de 5 zile și să se întoarcă la noi în termen de 14 zile de la data livrarii pentru schimb sau de restituire. PLS NU REȚINEȚI NOI NU SUNTEM RESPONSABILI DACĂ PROBLEMA DEPĂȘEȘTE DE DATA ASTA LIMITE.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 33cm x 21cm x 14cm (12.99in x 8.27in x 5.51in)
Greutate Pachet 2.5kg (5.51lb.)
Tip De Unitate bucata
Diametrul Roții 2.35 mm
Sursa De Alimentare AC
Tensiune Nominală 220v
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Puterea Nominală De Intrare 65W
Tip Banc De Slefuit
Greutate 2.5
Plug Type EU
Numărul De Model 204-L102S
Nu-Sarcină De Viteză 0~35000RPM
Dimensiuni 33cm*21cm*14cm
Frecvența 50Hz
Putere Under 300W

Produse similare