UNITATEA UT120C Ultra-portabil Auto Variind de Auto-off Multimetru Digital Capacitate, Rezistență, AC/DC Curent de Tensiune Metru Tester

70.61lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


UNITATEA UT120C Ultra-portabil Auto Variind de Auto-off Multimetru Digital Capacitate, Rezistență, AC/DC Curent de Tensiune Metru Tester

Caracteristicile produsului

UT120 serie este un portabil, mic, ușor 3 3/4 automată a domeniului de buzunar multimetru digital, complet funcția, performanță stabilă, de înaltă precizie, consum redus de energie, structura este roman, în condiții de siguranță și de încredere, operație simplă, bună, rezistent la uzura, durabil, este un instrument ideal pentru masele de utilizatori.

Poate fi folosit în familie, școală, topirea, telecomunicații, producție, petrol, apărare, energie, industria chimică și în alte domenii, este un circuit/echipamente de putere de întreținere și reparații instrument ideal.

Specificație de produs

Notă: Acest produs nu include baterii

Imagini de produs

Compania introducerea

Certificare de produs certificat

Stimate client prieten: O: buna ziua! Va multumim pentru vizita magazinul nostru, aici sunt unele detalii, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a comanda, multumesc. 1. Vă rugăm să rețineți că vom folosi de obicei, China post internațional de colete Olanda și Elveția, poștale și alte mărfuri internațional de afaceri. În condiții normale vor fi livrate în termen de ora programată. Dar dacă există circumstanțe speciale sau de control vamal și alte aspecte, cum ar fi dezastrele naturale au nevoie de 15 până la 25 de zile pentru a finaliza planul de livrare. Dar vom urmări fiecare comandă trimisă în timp util. Vă mulțumesc pentru răbdare. 2. În scopul de a primi rapid bunurile dumneavoastră, vă rugăm să scrie în mod clar cumpărător atunci când cumpărați această adresă, E-mail, telefon, etc, de asemenea, convenabil pentru noi de a trimite bunurile la tine cele mai recente informații. 3. Vom trimite bunurile de două ori pe zi. Cele mai multe dintre bunurile trimise în termen de 24 de ore (zile lucrătoare) după plată. Proiecte în același timp, vom anunța trimite e-mail.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 6cm x 2cm (4.72in x 2.36in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
De Măsurare Gama De Tensiune 4V/40V/400V/600V
Măsurare Rezistență Interval 400ohm/4Kohm/40Kohm/400Kohm/4Mohm/40Mohm
De Măsurare Gama De Curent 400uA/4mA/40mA/400mA
DIY Consumabile Electrice
Modul De Operare Operare Manuală
Temperatura De Operare -40 °C-1000°C
Măsurare Inductanță Serie 99.99 Hz~99.99 KHz
Nume De Brand UNITATE
Dimensiuni 110mm X 58.2 mm X 10.8 mm
Numărul De Model UT120C
De Măsurare Gama De Capacitate 4nF/40nF/400nF/4uF/40uF/100uF
Tip Display Afișaj Digital

Produse similare