Livrare gratuita Speciale insula de aur coada de vulpe guler de blană eșarfă 100 cm culoare naturala, modele de moda vulpea coada eșarfă gulere

174.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru !

Acesta este magazinul nostru link-ul: http://Vilatudor.ro/store/1148322

Import coada de vulpe de despicare eșarfă

Statele Unite ale americii, Rusia, Ucraina modelului prieten, cumpara acum produse din magazinul nostru, am trimis prin e-pachete , transport timp în 8-15 zile . Puteți primi pachetul mai repede.

În plus, Regatul Unit, Franța, Israel, Australia, Canada, Norvegia, Arabia Saudită și alte țări, vom fi în conformitate cu situația reală de a alege pentru a trimite.

Nume produs: import mare coada de vulpe eșarfă, de bază să nu renunțe la părul, mirosul este mic, mare, culoarea este bună, simți că e bine.

Origine: China piele oraș - haining piele oraș. Aceste eșarfe cu cele mai importate mare vulpile coadă prelucrate într, un penny puncte de bunuri, de calitate inferioara multe on-line, vă rugăm să cumpărătorilor să magazin în jurul valorii de.

Material: importate autentic finlandeză fox (absolut adevărat) blană, blana, coada este ecru, fara vopsire, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

Caracteristici: coada este rotundă, astfel încât nu există nici pozitive și negative. Pentru că nu există nici un cap, deci nu ar fi atât de speriat în jur, și efect termic și întreaga fox eșarfă este același, și vulpea mult mai ieftin decât întreaga intrare.

Dimensiuni: lungime 100 cm, această dimensiune din nou grăsime pot înconjurat, esarfa este din cauza la cele două s-au alăturat coada vulpii, astfel încât fiecare este unic

Notă: fiecare coada esarfa este născut, din interior, o mulțime de coada pentru a găsi două similare prelucrate într-o eșarfă. Deci fiecare eșarfă dimensiune, culoare, lungime, greu de evitat este un pic diferit, vă rugăm să înțelegeți. Dar vom găsi cele mai apropiate două cozi de prelucrat într-o eșarfă.

Metoda de utilizare:

1. Coada cu o incuietoare sau clip interior, poate reține coada

2. Poate fi fixat cu banda elastica, înconjurat cu elastic obișnuit trăiesc atunci când poartă, cum ar fi coada de cal, parul este foarte gros, nu se poate vedea elastic!

3. Poate cusătură laterală o mică panglici, un bowknot pot fi reparate

Factori cum ar fi fizice scena de fotografiere, din cauza luminii, camera va avea anumite imagistica de pe culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Detaliile de pe ecran:

1. Calitatea importate fox țesături de lână, simt este rafinat, cu granulatie fina clar.

2. Parul moale, neted, moale, gros, de culoare uniformă, culoare și luciu este frumos luminos.Lățimea de 25 cm sau mai mult

Negustor uzura reală

Eșarfă este, două vulpi coada mozaic, aici este unirea de evacuare, forma de toată esarfa este rotund, articulațiilor mici, mare în mijloc.

Cald prompt:

Acest tip de gulere sunt realizate folosind naturala de vulpe blană și blană naturală poate fi ușoară de lână fenomen, îi place natura însăși, nu artificial, din cauza blană în diferite domenii, lungimea parului va fi ușor diferite, astfel încât să primească gulere poate si fotografii sunt un pic diferite, dar putem garanta că vom produce sunt produse high-end, fiabile de calitate. Vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra

Lungă perioadă de timp, ca urmare a procesului de transport de extrudare, când a primit doar gulere va fi la fel de diagrama de mai jos, parul pare strâmb, stoarcere într-o cutie, acest lucru se datorează motiv, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la probleme de calitate. Cât de greu se agită de câteva ori, veți găsi un umeraș agățat gulere pe ventilat 2-4 ore pentru a restabili natura, dar nu se ude. Atâta timp cât în conformitate cu pașii de mai sus, gulere poate restabili naturale vitalitate!

Fiecare gulere sunt alese de către proprietar, ca o blană de vulpe toate părțile

de manevrat, luciu, lungime, este diferit, astfel încât fiecare gulere sunt

unic!

Cald prompt:

Acest tip de gulere sunt realizate folosind naturala de vulpe blană și blană naturală poate fi ușoară de lână fenomen, îi place natura însăși, nu artificial, din cauza blană în diferite domenii, lungimea parului va fi ușor diferite, astfel încât să primească gulere poate si fotografii sunt un pic diferite, dar putem garanta că vom produce sunt produse high-end, fiabile de calitate. Vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra

Blana instrucțiuni de întreținere:

1. Blana uda accidental înainte de colectare, și să scuturați picături de apă de pe blană în primul rând, și apoi pune-l într-o cameră bine aerisită în interior, este bine să lăsați-l să se usuce natural, nu urmăresc uscat rapid, și să facă uscător de păr sufla aer cald uscat

2. Magazin blana este să acorde o atenție pentru a în casă, pentru a preveni lumina soarelui și de umiditate, pentru că este ușor să lase blana de culoare de lumină, așa că e mai bine să stea blana la temperatura camerei în dulap de uscare de 15 grade Celsius. În hang cumpara blana este de a se asigura că ventilația, nu alege un subțire, umerase, cum ar fi sârmă ar trebui să fie utilizate larg tip de umerase, și a pus blana pe marele buzunar pânză, nu folosiți plastic, de buzunar, și, în același timp, în blana este mai bine să nu să stea în jurul valorii de alte haine, lăsați suficient spațiu, pentru a se asigura că blana de pui de somn nu va fi zdrobit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
Tip De Element Eșarfe
Gen Unisex
Stil Moda
Eșarfe Lungime 80cm-100cm
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model YH-1
Eșarfe De Tip Eșarfă
Model Tip Animale
Material Blana

Produse similare