Digital 2 in 1 cu LASER Senzor Foto și date de Contact Tahometru Tach 99 999 RPM Gama de Rotație Viteză de Suprafață

157.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acesta este un digital, baterii portableoptical tahometru operează până la 500 mm de la o reflectivetarget folosind o sursă de lumină laser. Acesta vă permite în condiții de siguranță, directline-de-vedere de vizualizare atât de rotație țintă și thedisplay în același timp și dă RPM lectură exact fără ghicitul sau erori. Acesta oferă rapid și precis RPMand suprafață măsurători de viteză și combină atât contactand non-contact modele pentru utilizare în toate aplicațiile. Acesta este prezentat cu mare precizie de măsurare, simpla măsurare a timpului și de lungă detectarea la distanță până la 500 mm (20 inch) cu Laser.Gives3 opțiuni de măsurare în un metru, foto sau cu laser de măsurare,măsurare de contact și suprafața de măsurare a vitezei:

* Fotografie cu Laser (non-contact) :

Se măsoară viteza de rotație (RPM) folosind un roșu vizibil lightbeam de la un LED puternic. Trebuie doar să atașați un reflectorizante stickerto partea rotativă și punctul de fascicul pe mark froma distanță de siguranță.

* Viteza de rotație (de contact ):

Se măsoară Viteza de Rotație (RPM) vine cu vârfuri de contact, care pot fi utilizate pentru a atinge therotating osie. Acest lucru este mare atunci când o bandă reflectorizantă nu poate fi atașat, de exemplu, din cauza grăsime sau apă.

* Viteză De Suprafață (De Contact) :

Cu precizie a roții puteți măsura metri pe minut (m/min). Acest lucru este mare pentru toate tipurile de curele. Conversiontable ft/min, inch/min incluse!

Testat conform normelor Europene orientări și standarde internaționale (Marcajul CE), design Ergonomic, se potrivește confortabil în mână Higly ecran LCD vizibil cu claritate și precizie rezultatele testelor Oferă 3 opțiuni de măsurare: foto/laser, de contact, și suprafața de viteza Pot fi folosite în ambele non-contact (cu laser) de măsurare și de contact de măsurare cu laser vizual ghid gamă Largă de măsurare 99,999 RPM și de înaltă rezoluție Durabil și construit pentru a dura mult timp Pot fi utilizate în model motoare, elice, lemn și metal de lucru pentru a măsura cu precizie viteza de un strung Utilizarea Microcalculator (CPU) și intersecția cu laser tehnica de a combina Fotografia (RPM) și de Contact Turometrului (RPM m/min) la 1 metru de suprafață Nou senzor de viteză cu flaut voaluri pentru a măsura viteza și lungimea de fir, prin cablu și frânghie convenabil

Gama de măsurare: FOTO/LASER : 2,5 până la 99,999 RPM CONTACT: 0.5-19,999 RPM VITEZĂ de SUPRAFAȚĂ: 0.05 la 1,999.9 m/min Rezolutie: FOTO/LASER: 0.1 RPM (de la 2,5 la 999.9 RPM) 1 RPM (peste 1.000 RPM) Rezolutie: CONTACT: 0.1 RPM (de la 0,5 la 999.9 RPM) 1 RPM (peste 1.000 RPM) Rezolutie: VITEZĂ de SUPRAFAȚĂ: 0.01 m/min (0,05 până la 99.99 m/min) 0.1 m/min (peste 100 m/min) Display: Mare, de 5 cifre LCD Precizie: ±(0.05% + 1 cifră) Timp de Eșantionare: 0.8 sec (peste 60 RPM) Timp de bază: Cristal de Cuarț de Testare Automată Gama de Selecție Detectarea Gama: 50-500mm / 2 20inch (foto/laser) Memorie: Ultima valoare, Max. valoare, Min. valoarea de Putere: 4 x 1.5 V Baterie AA (nu sunt incluse)

Vine cu 1 x 2-în-1 Foto Digitale și date de Contact Tahometru 3 x Bandă Reflectorizantă Mark (total600 mm) 1 x Contact viteză measurementfitting 3 x Contact rotație speedmeasurement montaj 1 x Negru geantă de limba engleză Ghid de Pornire Rapidă Standard de fabrica pachet

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.52kg (1.15lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 13cm x 8cm (9.84in x 5.12in x 3.15in)
Locul de Origine China (Continentală)
putere 4 x 1.5 V Baterie AA (nu sunt incluse)
Interval De Măsurare Viteză De Suprafață
Nume De Brand DANOPLUS
Timp De Eșantionare 0.8 sec (peste 60 RPM)
Detectarea Gama 50-500mm / 2 20inch (foto/laser)
Precizie +/-(0.05% + 1 digit)
Tip Foto (Cu Laser) De Contact / Tahometru
Baza De Timp Cristal de cuarț
Numărul De Model DT-6236B

Produse similare