Croșetat pirat bufnita pălărie,căciulă,șapcă, animale pălărie roșie cu buline bandană, earflaps cu impletituri, maro,manual pentru sugari

34.52lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


Mai Multe Modele, Mai Multe Opțiuni

Mâna Croșetate Capac cu fire de bumbac 100%. Fiecare desen va arata dragut cu orice tinuta, in orice sezon.

De foarte buna calitate. 100% manual, din bumbac 100%. Material: bumbac

Dimensiune: nou-născut,S, M, L.

NB:34-36cm, 0-3 luni copilul

S:44cm-46cm, potrivit pentru 6-12M copil

M:46-48cm, potrivit pentru 12-36 copii

L:48cm-51cm, potrivit pentru 3-8years copil

XL:53-55CM Adolescenți și adulți -Trebuie să adăugați 1 $fiecare pălărie

Pentru măsurare diferite menthod, numărul ar putea avea unele mici diferențe.

Modele Personalizate Sunt Acceptate !!!!

Instructiuni de intretinere: a se spăla manual cu apă rece & pune plat să se usuce.

Culorile pot varia ușor din cauza colorant mult & individului monitor de calculator de ieșire.

suntem bucuroși să oferim tuturor clienților noștri restituire (exclusiv original poștale plătite) sau schimburi pentru produsele returnate, în termen de 10 zile de la primire.

Vă rugăm să rețineți că toate produsele trebuie să fie returnate nefolosite, in ambalajul original. Vă sugerăm să utilizați un urmărite metoda de transport maritim ca nu putem fi facuti responsabili fro orice obiecte pierdute.

Se întoarce și restituirile sunt de obicei procesate în termen de 24 până la 48 de ore de la primirea de bunuri.

IMPORTANT: Dacă returnați un produs, vă rugăm să marcați pachetul ca "MĂRFURI RETURNATE" sau "CADOU" și să declare aproximativ 15-20 USD valoare pentru colet. Transport maritim și Semnătura Avem mare grijă în ambalaje de fiecare element pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine. Vom verifica fiecare element înainte de ambalaj. Prin urmare, pls verifica pachetul inainte de a semna pentru el, dacă acesta este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți lua o fotografie și trimite-ne va rezolva problema pentru tine, la prima oară. Vamale este responsabilitatea cumpărătorului pentru orice taxe vamale taxe care pot fi percepute de la livrare. Cum taxa de import va fi perceput depinde de fiecare țară politici personalizate.

Dacă elementele sunt reținute de autoritățile Vamale după expedierea a fost plecat de la vânzător de țară, cumpărătorul este responsabil pentru clearance-ul de reținut elemente. Feedback-ul de încredere, aprecia și valoare ca și client și sper că vă va lăsa un pozitiv detaliată vânzător de rating atunci când primesc articol. În cazul în care simți că ai o problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne dea o șansă de a face situația "dreapta" înainte de a posta un feedback negativ. Furnizor De Promisiunea De A Se Întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client cele mai bune ca noi .Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elemente să fie înlocuit în prima lună sau menținute pentru primul an.***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.). Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzător?e) adresa de returnare, și de a scrie ?cadou? pe detalii livrare foaie. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Material Bumbac
Gen Fete Pentru Copii
Numărul De Model 001
Curea Tip reglabil
Model Tip Desene animate
Dimensiune S, M, L, XL
Copilul De Vârstă 13-18 luni,0-3 luni,7-9 luni,4-6 luni,19-24 luni,10-12 luni
Nume De Brand PUMBAA PORC
Numele Departamentului Copilul

Produse similare