FCCEXIO 2017 Femei de Moda de Vara Elasticitatea Da și Nu Printed Slim Fit Legging Antrenament Pantaloni Casual Pantaloni Acasă Jambiere

26.61lei

Adauga la lista dorintelor

Funduri

Descriere produs


Dimensiune:Unul Mărime se Potrivește XS la L Talie:60-88cm Șold:69-116cm Lungime:92cm

1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Cumpărător din statele UNITE ale americii.Ne va livra elementul de E-pachete.Timpul de livrare va fi de aproximativ 7-15 zile lucratoare.

3. Cumpărător din alte țări.Ne va livra elementul prin China Post Air Mail gratuit.Aproximativ 10 la 45 de zile lucrătoare. 4. Despre express shipping,Mai mult de 150 de dolari vom trimite articole prin DHL,EMS,UPS,FedEx,SF Express gratuit.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care doar durează 7-10 zile pentru a ajunge. Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele . Si pls spune-ne,cu mult feedback-ul pozitiv și arată cumpărătorului, ne va da $1-3 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ . Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Cum pot urmări meu parecl? Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. Există orice taxe vamale?

De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 20cm x 3cm (6.69in x 7.87in x 1.18in)
Lungime Ankle-Length
calitate De Înaltă Calitate,Excelent
Dimensiune One Size
Tesatura Tip Tricotate
Tip De Element Jambiere
Jambiere 100% De Brand Nou
Legging Mare pentru agățat la domiciliu/cu prietenii
elastic Foarte bine,Foarte elastic
Grosime Standard
Numărul De Model KDK
Model Scrisoare Da și Nu
legins Moale și confortabil,placut la corp
Model Tip Scrisoare
Gen Femei
Nume De Brand FCCEXIO
Stil Moda&casual&young&sexy
Pentru sezonul Tot sezonul
Stil De Culoare Culoare Naturala
Tipul De Talie Mare
Material Spandex,Poliester

Produse similare