Pur De Plante Solubil În Apă Uleiuri Esențiale Iarba De Lamaie Ulei De Aromaterapie Baie Dedicat Albire

53.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Iarba de lamaie pentru a restabili vitalitatea rol, face corpul de toate-a rundă de tonic. Acesta poate stimula nervoase parasimpatice, și nervoase parasimpatice poate ajuta organismul pentru a se vindeca, de a promova secreția glandulară și de a încuraja sistemul digestiv musculare.

În baie de picioare fierbinte picături de apă cu câteva picături de iarba de lamaie ulei esential, poate atinge scopul de circulatia sangelui meridian, dar, de asemenea, pentru a obține efectul de a scoate beriberi miros picior.

Sale puternic antibacteriene capacitatea de a preveni contactul cu boli infecțioase, în special pentru infecții respiratorii, cum ar fi durere în gât, laringita și febră. Efectul de dureri musculare este excelent, poate calma durerea, a face mușchi moale, deoarece aceasta poate elimina acid lactic, de a promova circulația. Efectul de strângere pe muschii pot ajuta pielea pierde din cauza la dieta sau lipsa de exercitiu. După ce în picioare pentru o lungă perioadă de timp, puteți calma picioarele obosite.

Face corpul să-și recapete vitalitatea rol, poate reduce unele dintre diferența de timp de disconfort, atât de clar mintea, elimina oboseala.

Eficient deparazitare, astfel încât animalele purici, dăunători departe, și deodorant funcție vă permite animalelor să păstreze un miros bun. În plus, laptele matern poate, de asemenea, spori secreția de lapte.

Reglarea pielii, porii sunt destul de eficiente. Clar acnee și de a echilibra tenul gras efectul este excelent, Hong Kong picioare și alte infecții fungice sunt, de asemenea, foarte util.

Cumpărătorul Sfaturi

1. Am vândut produse cosmetice de calitate, numai pentru uz extern, nu poate mânca.

2. Cu pielea sensibila, vă rugăm să prudență.

3.Uleiurile esențiale nu pot fi luate pe cale orală.

4.Capac închis, plasate în ventilate, loc răcoros, întunecat.

5.Uleiul nu poate înlocui droguri.

6.Pacienții care suferă de hipertensiune arterială, convulsii, nervoase și boli de rinichi, vă rugăm să folosiți prudență înainte de a utiliza aromoterapie este mai bine să consulte un terapeut.

De Ce Să Alegeți Uleiuri Esențiale Britanie? Es sential Uleiuri Britanie Natura și de Înaltă Calitate Secret. Uleiuri esențiale britanie este o plantă naturală, ulei esențial de producție a întreprinderilor,GMP atelier de producție,echipamente importate,tehnologia de extracție,multe națională de siguranță certificat de inspecție,să adere la natural și de înaltă calitate, uleiuri esențiale feedback-ul clientului.

Uleiuri esențiale Regatul produse detectare de securitate.

Efecte Excelente De Ulei Esențial.

Se poate infiltra mai repede decât cele produse de ingrijire a pielii de 70 de ori. De a promova regenerarea celulelor. Reparații deteriorat țesuturile celulelor. Umezeala și lumina pielea.

Sfaturi De Ulei Esențial .

Numai pentru uz extern. Ulei esențial pur, nu poate fi aplicat direct pe piele.pentru că puritatea de ulei esențial pur este de 100%,ar trebui să fie amestecat cu ulei de bază pentru a utiliza.(ar trebui să frotiu ulei esential de lavanda si ulei de arbore de ceai pentru zonă mică.) Dacă pielea ta este sensibila sau alergice la aroma,ar trebui să faci test de alergie . Metoda de testare:ei Bine, se amestecă o picătură de ulei esențial pur, cu 3 picaturi de ulei de bază pentru a aplica un pic în spatele urechii sau la miros. Ea nu poate înlocui medicamentele. Femei gravide și femei în timpul perioadei menstruale ues-l cu atenție.femeile în primele etape ale sarcinii nu se poate folosi ulei esențial pentru masaj sau baie. Atenție la cantitatea de utilizare.folosi cantitate adecvată de ea . Utilizarea excesivă va face grea povară pentru organism. Ar trebui să fie stocate în sticlă de culoare închisă.evita lumină puternică și căldură . Depozitați-l la temperatura camerei. Nu pune-l în frigider. Nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu pune ulei esențial în containere care sunt ușor solubile sau au culoare în ele. Pune ulei esențial din oțel inoxidabil , Sticlă sau porțelan pentru a dilua. Ulei esențial de portocale este fotosensibil(Portocaliu,Bergamot,Grapefruit si Lamaie),Se va face pielea sensibila la UV. Protecție solară și utilizarea de noapte se recomanda.

D istribution si livrare uleiuri Esențiale Regatul toate produsele sunt liber-shopping, Ne-am înființat în Singapore Post / P ostNL / Suedia Post . Dacă aveți nevoie de alte metode express, P leasing contac t cu personalul de servicii pentru clienți on-line.

În condiții normale, Dacă locul de contact cu personalul de servicii pentru clienți on-line.

Satisfacție.Dau 5 Stele

Element Descris:

5 Stele

Comunicare:

5 Stele

Viteza de transport maritim:

5 Stele am f nu sunteți mulțumit,vă rugăm să ne contactați.vom serviciu până când vă sunt s atisfied . dacă sunteți s atisfied cu produsele noastre,vă Rugăm să nu uitați să ne dea 5 stele,ca recompensa. Notă:expedierea timp nu includ timpul de procesare(2 zile lucrătoare). În cazuri rare,livrarea poate dura mai mult timp pentru a ajunge din cauza întârzierii în clearance-ul personalizat și de sărbătorile legale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Element Ulei Esential
Ingredient uleiuri esențiale
Utilizarea Anti-Miros, Aromat, Alte
NET WT 5ML, 10ML, 30ML, 50ML, 100ML
Nume De Brand Planta Cadou
Ulei Esențial De Tip Ulei Esențial Pur
Numărul De Model uleiuri esențiale

Produse similare