1m 2m 3m Dual RCA la Dublu 6,35 mm 1/4" Mono Cablu Audio de sex Masculin Consola Mixer Amplificator de Dispozitive Home Theater 2 RCA 6,35 mm Jack Sârmă

52.48lei

Adauga la lista dorintelor

Cabluri & Conectori

Descriere produs


De înaltă calitate de ecranare design de înaltă fidelitate a activa muzica să sune extraordinar de adevărat la viață,Acesta este ideal pentru transmisie audio de linie.

Descrierea produsului detaliate: * Conector Gen: 2 RCA de sex Masculin la 1/4" Mono 6,35 mm de sex Masculin * Cablu Diametru Exterior: 7.0 mm * Conector: Placat cu Aur Conector * Conductor: de Înaltă calitate din cupru fără Oxigen, 99.99% (Oxygen-Free Copper) Cupru Conductor Miez de Sârmă, cu puritate ridicată, antioxidant, pentru transferul ușor și durată lungă de viață, este senior semnal audio linii de ieșire, folosind de înaltă fidelitate, sistem home Theater efectul este mult mai evident *****Materiale și Caracteristici*****: 1.Placat cu aur Conector, aliaj de Cupru cu cap de asamblare,Folie de Aluminiu Protejat de Coajă, Izolatie din PVC +Nailon rezistent la Șoc Net,Anti Trăgând de Fir de bumbac. 2.Folosind de înaltă puritate din cupru fără oxigen (OFC) conductor mare protectie bază și Sârmă de Cupru Ecranat Strat de izolare cablu audio de 3.Interferențe Anti cablu structura de proiectare, maximun de protectie toate dezordine și de înaltă calitate multi-strat de ecranare din sârmă material moale materiale precum cauciuc, piele, cablu moale, rezistența la îndoire, fără atenuarea semnalului. Îmbunătățit audio / video semnal de transfer și mai puțin interferențele de semnal 4. de înaltă densitate mare protectie fidelitate design, acest produs excepții RHOS standard acord cu protecția mediului materiale, produse fabricate tot felul de complexe de mediu rezistenta la coroziune, este locul ideal de transmisie audio de linie.

Ambalajul produsului:

1buc X CABLU AUDIO

Prieten Rus Să Acorde O Atenție Vă Rog!! 1: vă Rugăm să completați în receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă. 2: nu Suntem responsabili pentru livrare nu a reușit cauzate de faptul că clientul nu oferă informații suficiente atunci când se face comanda. >>Despre Livrare!! Ne-am pus procesul de livrare sub controlul strict al calității, produsele vor fi livrate la tine cât mai curând posibil. O problemă ar putea duce la întârziere. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne va răspunde la tine în detaliu.. 1. Ne e-mail la adresa-ai lăsat în sistem. Vă rugăm să verificați-l cu atenție atunci când plata. 2. Vă rugăm să ne oferi numărul de telefon pentru a asigura post omul poate ajunge la tine. >>Despre Vamale: 1. În scopul de a vă asigura că primiți comanda fara sau mai mici taxe de import, vom declara ca o valoare mai mică, care nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. 2. Sau ai putea lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ar trebui să ne facă declarații vamale. Suntem bucuroși să urmați instrucțiunile. 3. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 4. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. e nu sunt responsabil pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import,Aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim. 5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ. 6.În mod normal, vom scrie mai mică valoare în funcție de diferite țări pentru vămuire dacă nu există cerințe speciale la client .Dacă aveți nevoie de noi scrie preț real pentru clearance-ul personalizat,va rugam sa lasi un mesaj atunci cand faci comanda. >> Despre Feedback-Ul!! 1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare,vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!! 2. Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Recunoașterea ta mă va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine. Au un cumpărături fericit! Vă mulțumesc foarte mult..

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 13cm x 3cm (7.09in x 5.12in x 1.18in)
Pachet Pachet 1
Cerere Boxe,DVD Player,Multimedia,Televizor,Pentru iPod,TV,MP3 / MP4 Player,Computer,Amplificator
protectie Panglica
Caracteristică Nici unul
Numărul De Model 2RCA la 2x 6,35 mm
Gen De Sex Masculin-Masculin
Nume De Brand GOLLE YLION
Conector B RCA,Oxyacid Gratuit de Cupru
Diametru Exterior 7.0mm
Conductor Material
Tip Linie Audio
Lungime 1.5m, 2m, 3m, 5m, 8m, 1m, 0.75m
conector
Ambalare Polybag
Un Conector Oxyacid Gratuit De Cupru,Jack
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)

Produse similare