2017 Ziua Îndrăgostiților creative mare a crescut de mucegai noua frumusete trandafir moale de silicon diy mucegai trandafiri păpuși de silicon mucegai

197.34lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


2017 Ziua Îndrăgostiților creative mare a crescut de mucegai noua frumusete trandafir moale de silicon diy mucegai trandafiri păpuși de silicon mucegai

Descriere Element Nume mari a crescut de mucegai Material 100% alimente grad silicon Nume de Brand LXYY dimensiune/cm

Rose păpuși 13CM*4CM*21CM mucegai greutate/g

135g Locul de Origine Beijing, china Certificat LFGB/FDA/CE/UE/SGS Utilizare poate fi folosit pentru a face fandont decoratiuni tort, sculpturi de gheata, pastă de mestecat, caramele, e, nuga, jeleu de fructe, fierte cu zahăr, și 3D de ciocolata. Caracteristicile Produsului 1. Inofensiv, non-toxic și de înaltă calitate alimente grad silicon material 2. Intervalul de temperatură: -40F la +446F (-40°C la +260°C) 3. Ușor să se spele și să se ocupe de 4. Profesionale și reutilizabile produs, ușor pentru a stoca și de transport 5. Tot felul de modele noutate Client desene sau modele sunt weclome culoare orice culoare iti place de Ambalare Polybag ambalare sunt disponibile de Ambalare ca cererea clientului Port Tianjin Plata T/T, Western union, Paypal pentru proba acceptabil timp de livrare 5-7 zile sau în funcție de cutomers' cantitatea de comandă

Sfat: Această secțiune are un brevet, imitație de Pirați de pe hartă trebuie să fie investigate.

Misiunea noastra este axat pe Calitate, Servicii și Preț

Compania noastra este o combinație de producție și comerț cu 2 ani de experiență în producție.

Servicii: oferim servicii de consultanta pentru cauciuc siliconic parte informații tehnice, precum și a unor după-vânzare de răspunsuri pentru a reduce orice întârziere sau pierdere pentru investiții în crearea proiectului și de producție.

Calitate: Toate produsele sunt conforme cu siguranța alimentară normele internaționale. RHOS , American FDA, Germania LFGB.

Pret: pe Baza experienței noastre în procedură de producție și bine conceput, programul de producție,putem reduce costul de producție și de a crește competitivitatea.

SILICON CARACTER

Fabrica noastră de produse sunt în ultra pură în contact cu produsele alimentare silicon. Acestea sunt ideale pentru toate tipurile de cuptor de gătit, convenționale și cuptor cu microunde și frigider în condiții de siguranță. Rezistent la temperaturi de la -40°c la +240°c.

Vechi procese, cum ar fi ungerea sau flouring deveni inutile. Silicon tava de tort este perfect moale.Toate produsele sunt non-stick și eliminarea din matriță este ușor și rapid. La stainess de bucătărie din oțel de instrumente pot zgâria ta pan. Și nu aveți nevoie să vă faceți griji despre silicon ustensile de bucătărie zero-ți pună în aplicare. Ele sunt ușor să se spele. Apa caldă este spălat și mașină de spălat vase în condiții de siguranță. În plus, acestea sunt ușor pentru a stoca. Puteți ori le cum doriți, și le-ar fi fără nici un prejudiciu. Colorate silicon ustensile de bucătărie nu este doar face o bucătărie frumoasă, dar, de asemenea, îmbogăți viața ta.

Serviciile noastre

Cu principiul de "calitate și beneficii reciproce, clienții primele", suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu prietenii din întreaga lume pentru dezvoltare în viitor. Noi vă urez bun venit pentru a ne lua de sus și de a face negocieri de afaceri cu noi.

avantaj

1.Real producător, completat de copt instrumente categorie

2.profesional, de design și echipa de vanzare

3.one-stop de servicii de aprovizionare

4.control de calitate și timp de livrare este strict controlat

5.situat în capitala chinei, la Beijing, cu facilități perfecte

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 17cm x 17cm x 4cm (6.69in x 6.69in x 1.57in)
Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)
Obscene Imagine No
Producția de țară/regiune Beijing, China
Sugestiv Sexual No
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Tip tort bakeware
certificare CEE CE / UE,SGS,CIQ,LFGB,FDA
Material Silicon
Silicon 100% alimente grad silicon
Utilizare Mucegai de luare de ciocolată, zahăr sau decorare tort lumânare săpun
Numărul De Model LX-N551
Nume De Brand LX mucegai
Forma steagul scrisoare
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Rezistență La Căldură -40 până la +280 ° c
Durabilitate poate fi folosit de mii de ori
culoare Livrare aleatoare alb. Violet. Albastru. Gri

Produse similare