5x7ft Fotografie Fundal de Imprimare Bannere de Vinil Petrecere de Nunta de Fundal Oxford tesatura de Vinil și Fondul S-1207

40.37lei

Adauga la lista dorintelor

Studio Foto

Descriere produs


Material: Mat Oxford Tesatura

Material Greutate:160G/MP.

tip: imprimare de transfer de Căldură

Caracteristici: Compact și Ușor fără Sudură (o singură bucată-până la 10ftX200ft) Mașină de spălat și Uscător de siguranță 720 dpi imprimare-culori strălucitoare Durabil și Puternic Non-reflexie UV protejate, protejat de Apă Gratuit Garnituri sau Pol buzunare(te rog, spune-ne de ce ai nevoie) Bun pentru spectacol comercial,fotografie, fundal, pe covorul roșu de eveniment sau petrecere de aniversare. Poliester fondul este noastre cele mai recente și mai mare de calculator a pictat-rid gratuit fleece-ca tesatura, care este atât o mașină de spălat și uscător în condiții de siguranță. Acest material ușor vă va oferi intense culori vii care au fost în căutarea pentru un fundal. E rezistenta si durabilitate, va da rezultate de durată de ani de zile de utilizare.

Material: Pictorial pânză(de vinil, pânză)

Material Greutate:120GSM.

tip: digital printing

Caracteristici: Lumina absorbant , Non-reflectorizante , de buzunar ,calculator-imprimate pentru realism.

Pentru: nunta, adulți, copii, petrecere de vacanță, comerciale, de muncă , anunț de afișare etc.

Imaginea de referință:(fundal este folosit pentru a simula peisajul actual)

Un fel de memento:

Clienții internaționali, vă rugăm să rețineți că prețul total al comenzii nu include orice taxe vamale sau taxe. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului și nu sunt incluse în factura de livrare sau total.

Ca să-personalizate

Avem, de asemenea, 10X10ft,8X10ft,7X10ft, 20x10ft,10X15ft de fundal pentru acest articol, Dacă aveți specifice de dimensionare are nevoie, nici de trecutul nostru pot fi comandate cu dimensiuni personalizate. Vă rugăm să ne contactați.

De asemenea, putem imprima orice imagine de înaltă res pe care îl furnizează.

Dimensiunea reală cu min. 100dpi (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) fișier este acceptabil dimensiunea Logo - min. 6" înalt (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, pub) fișier este acceptabil Banner de dimensiune se încadrează între dimensiuni - pentru următoarea dimensiune în picioare(după imprimare, am tăiat la dimensiune particularizată)

Am promisiunea de a oferi cele mai accesibile și la prețuri competitive, mai elegante, mai înaltă calitate fundaluri cu cele mai RAPIDE ori de răspuns de pe piata!

UN B O U T • U R • B O C K D R O P S

Nostru fundaluri sunt imprimate pe puternic, durabil, rezistent la rupere Nylon Oxford tesatura .folosind cea mai lungă durată de cerneluri și de stat de tehnologie de ultimă oră. Fundaluri sunt imprimate pe mat. Ele sunt suficient de portabil pentru a lua pe locație. Când ați terminat cu dvs. foto, pur și simplu pliat fondul de simplu și ușor de stocare!

Nu uita că aceste decoruri, de asemenea, pot fi utilizate ca pardoseli!! Vă rugăm să rețineți că fiecare monitor de calculator este calibrat în mod diferit. Culorile pot fi ușor diferite în persoană.

C O R E • N D • C L E O N I N G

Pentru a stoca dvs. de fundal, pur și simplu se rostogolească în sus sau întinsă! Dacă fundalul se întâmplă să cutelor sau ridurilor, se sau atarna plat pentru 24-48 de ore.de asemenea,se încălzește cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului, atunci ea va fi din nou netedă. de asemenea, puteți spălați-le cu mâna sau la mașină.

Feedback-ul

Vă rugăm să lăsați-mi un 5 star feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu el atunci când primiți elemente. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați. Voi răspunde în termen de 24 de ore și încerca meu cel mai bun pentru a reslove probleme.

Vă mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 30cm x 6cm (13.78in x 11.81in x 2.36in)
Nume De Brand comophoto
Poliester Imprimare de transfer de căldură
Tip imprimare de transfer de căldură
Material poliester
Lavabil rapid culori
Numărul De Model S-1207
Pachet Da
Stil personalizate
Dimensiune (mm) 3000

Produse similare