8oz Portabil din Oțel Inoxidabil Hip Balon Carafă Whisky, Vin, Vas Sticla + Set Pâlnie de Călătorie Tur Clasic Drinkware

28.99lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Material: otel Inoxidabil Culoare: Original Culoare Oțel Dimensiune:8oz(H)X(W): 12.9X9.7cm/5.08"X3.82" (aprox.)

Pachetul Include: 1 x Hip Flas 1 x Funne 2 x Cupa Cutie de Prezentare puteți alege să cumpere sau să nu cumpere. Caracteristici de Brand Nou și de înaltă calitate.

Acasă,de călătorie,birou portabil sticla de vin vă Rugăm să rețineți: cantitatea minima pentru comanda: 1

Am expediat în întreaga lume prin China air mail prin China Post . Elementul va fi trimis la adresa ta, enumerate la Vilatudor.ro. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si codul postal este corectă. Veți fi notificat cu numărul de urmărire în momentul în care expedierea a fost făcută.

Cumpărătorilor Informații: noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Suntem în imposibilitatea de a asuma nici o responsabilitate pentru Personalizat

întârziere sau fiscale. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau

de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

Despre Produs:

Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu

cele mai conștiinciozitate din partea noastră.

Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii, și cere toate întrebările ÎNAINTE DE a CUMPARA.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Vă rugăm să scrie înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe ali express

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi

Garanție:

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Client Satisfăcătoare:

Nu ezitați să ne contactați cu orice întrebări sau nelămuriri oricând înainte și după achiziție. Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcut de a cumpara cu noi.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Material Metal
Forma Cu Capac
Strat Anti-coroziune Echipat
Drinkware Tip Sticle De Apă
Stil Clasic
Nume De Brand Shahnameh
certificare CIQ,CE / UE,FDA
Apă Clocotită Aplicabile
Apa Care Curge Metoda Bea Directă
Caracteristică Eco-Friendly
Aplicabile Oameni Adulți
volumul 8oz
Numărul De Model Pur Carafă
Utilizarea Turism,Alpinism,Drumeții,Acasă,La Birou
culoare oțel de culoare original
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Tip De Alimentare În Stoc
Greutate Flagon110g,Set 270g
Performanță De Izolare Termică Nici unul
Sticla De Apa De Tip carafă
Dimensiune 12.9x9.7cm
Activitate În Aer Liber Tabara
Gura Sticlei Cu Capac

Produse similare