CLUBIONA 5 linii laser 6 puncte de 360 de grade rotativ 635nm modul în aer liber - receptor și înclinați slash disponibil auto linie de nivel cu laser

172.15lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente Optice

Descriere produs


CLUBIONA 5 linii laser 6 puncte de 360 de grade rotativ 635nm modul în aer liber - receptor și înclinați slash disponibil auto linie de nivel cu laser date Tehnice: Culoare laser: Rosu Standard: 5 linii (4 linii verticale, 1 linii orizontale), 6 puncte de Precizie: +-1.5 mm / 5m cu Laser modulul Safty nivel: clasa a 2-rezistent la apa / praf: IP54 Auto-nivelare timp de Amortizare: magnetic Undă Laser: 635nm Plumb dot modul cu laser: 650nm distanta de Lucru diametru: 40 m (cu receptor / detector) la Exterior: Dacă la nivel cu laser este necesar să fie elaborat în aer liber frecvent, este mai bine să cumpere un verde fascicul laser. Faianta funcție Slash: Da Auto-nivelare: Da Outdoor mode (modul receptor): Da Auto interval de reglare: ±3 grade de lucru tempature: -10 grade celsius la 50 de grade celsius Putere: DC4.5 (AA1.5 X3) ( NU sunt INCLUSE ÎN PACHET ) / Adaptor / baterie Litiu Greutate: 2kg de Măsurare: 22*16*25cm de Ce pretul este atat de ieftin, este de calitate bună? Stimate Domnule / Doamnă , suntem o companie pentru afaceri B2B în ultimii 10 ani și am rămas un laser tools store de pe Vilatudor.ro, am special și vinde doar instrumente cu laser. Prețul pe care îl oferă este PREȚUL de FABRICĂ, de aceea este ieftin. Nu-ți face griji, ne este frică de a vinde produse proaste.

ELEMENTELE din parcelă care le va primi

(Nu va fi nici o baterie(chiar litiu) livrate în pachet în deflaut; vă Rugăm să ne contactați în avans dacă aveți nevoie de acumulator.) : Carcasa din Plastic SAU pânză cutie (depinde de ambalare, tipul pe care o alegeți):1 buc. 5 linii de 6 puncte Laser de nivel: 1 buc. Ochelari de înaltă calitate: 1 pereche Adaptor: 1 buc. Manual: 1 buc. Centura pentru carcasa din plastic: 1 buc.

Avantajele noastre cu laser de nivel: Amortizare auto-sistem de nivelare: laser De nivel mișcare va face linii laser vibrat. Amortizare sistem de compensare ar putea reduce timpul de vibrație, aliniați laser cu linii cât mai repede posibil, pentru a rezolva problema de agitare linii. Mai flexibile, pentru a îmbunătăți considerabil eficiența de lucru! ÎNCLINAȚI slash funcția: Pot face înclinați slash linii la orice unghi, trebuie să respecte cu rotary joint / adaptor 6 Laser îmbunătățită puncte: luminozitate mai Mare linie laser cu îmbunătățită punct, trecerea de mijloc, păstrând în aer liber cu laser îmbunătățită punct de precizie verticală, mai simple lucrări de construcții. Generație smart cip. Inteligente de măsurare a ajuns la volumul cel mai mare de precizie, cu 60% mai mult decât un simplu nivel cu laser. DC4.5 (AA1.5 X3) ( NU sunt INCLUSE ÎN PACHET ) / Adaptor / baterie de Litiu ar Putea lucru cu receptor laser / detector de 360 de grade rotativ cu laser în aer liber mod: atunci când se lucrează în aer liber, ajută pentru a găsi liniile mai ușor. Instrucțiuni: Pune 3 de 1,5 Unei baterii alcaline (sau baterie de litiu) în caseta de baterie sau conectați adaptorul la nivel cu laser; reglați picioarele pentru a vă asigura că balon rotund este în centrul Rândul său, ON/OFF, auto-nivelare funcții atunci când indicatorul de alimentare este aprins, în același timp, astfel încât linia laser V-buton de control pe linii verticale. Podea punctul de lumini atunci când linia verticală este pe. H-buton de control pe linie orizontală în aer liber-buton de control schimbul între interior și exterior. Apăsați "liber" , atunci se poate lucra cu receptor laser. Comunicat de presă "în aer liber" și țineți apăsat pentru 3 secunde, apoi se poate face înclinați slash linii. Instrumentele vor puzzle cu o alarmă atunci când aceasta este de peste 3 grade. În acest timp, piciorul / trepied ar trebui să fie ajustate, asigurându-vă că bula încercări de centru, urmat apoi de linia normală emițătoare de lumină, care adoptă electronice de inductie de Încărcare: tip Plug-in, adaptorul poate fi conectat la curent cu tensiune de 220V AC±10%, 50HZ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 16cm x 25cm (8.66in x 6.30in x 9.84in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Ambalare 1 cutie de plastic (sau 1 cutie de cârpă) și o cutie de carton
Linie Laser de culoare Roșu
Numărul De Model ZKLL05RC
Numele produsului nivel cu laser
Nume De Brand CLUBIONA
Dimensiune 22x16x25cm
slash funcție Da
Modul în aer liber Da
Micro ajustare Da
Precizie +- 1,5 mm / 5m
Modelul De Măsurare 5 linii
Auto-nivelare Da
Tip Vertical Si Orizontal Lasere
Disponibil de lucru cu receptor/detector Da
Lungime de undă 635nm
360 De Grade Rotativ Da
Loc de Original SHANGHAI, CHINA

Produse similare