Papel Pintado Hârtie De Perete Papier Peint Fotografie Pictura Murala De Perete Peisaj De Iarnă Geroasă Copac Luminat De Răsăritul Soarelui Pw167421622

47.96lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Care este dimensiunea tapet nostru? Tapet panourile sunt realizate cu o lățime de 48,7 cm(19.2").

Am un fix dimensiuni și se lasă să cutomize dimensiunea, de asemenea, ceea Ce material este tapet nostru imprimat pe? Non-țesute de lână (150gr/mp)

Lâna este un material compus din celuloză și fibre de poliester și corespunzătoare agenți de legătură. Materialul nu conține substanțe periculoase și este biodegradabil. Un fleece tapet oferă numeroase beneficii pentru utilizatorul final: Patch-uri de până fine fisuri sau pânză de păianjen ca fisuri de suprafață ignifug, în conformitate cu din 4102, B 1 stabilitate Dimensională în atașament Poate fi aplicat imediat, fără înmuiere Permite de perete lipire pregătire, lipire partea din spate a monitorului este posibil Ușor și rapid de redecorare, deoarece acesta poate fi dezbrăcat atunci când uscat

Cum să se aplice tapet nostru?

PASUL 1: Pregătiți suprafața peretelui perete trebuie să fie complet plană, curată și uscată. Nivelurile de suprafețe dure, aspre, găuri și pete inegale. Perete ar trebui să fie de o culoare uniformă. Dacă nu, este posibil să observați diferențe de culoare pe perete o dată instalat. În cazul în care peretele are mai multe culori, vă recomandăm să picteze din nou. Face o linie verticală cu un fir cu plumb pe marginea din stânga a zonei pe care doriți să acoperiți cu pictură murală. Dacă aveți un plumb, o puteți face propria dvs. de a lega un obiect greu pe capătul unei frânghii. Această linie este foarte important, deoarece aceasta este ghid pentru a începe plasarea murală.

PASUL 2: Pregătiți tapet tapet panourile sunt realizate cu o lățime de 48,7 cm(19.2"). Panourile sunt primite tipărite în mod continuu pe o rola și numerotate în partea de sus. Tăiat panouri independente și de a face o examinare pe teren următoarele ordinea numerică de la stânga la dreapta. Măsura cu un metru înălțime de perete. Dacă este mai mică decât photomural, trebuie să-l taie pentru a se potrivi în mod corespunzător. O fac în timp ce o ai pe podea, dar lasă o marjă de un inch pentru a corecta orice diferențe de nivel de pe perete.

PASUL 3: se Prepară adezivul s-ar putea cumpăra lipici de la supermarket, pentru a confirma că e pentru non-țesute monitorului utilizat. Pregăti lipici, urmând instrucțiunile de pe sacul de adeziv-ați cumpărat. Fă-o încet. Deci, veți obține un amestec uniform și fără bule de aer.

PASUL 4: Atașați hârtia pe perete Aplica adeziv pe perete uniform, folosind o pensula sau un trafalet. Începe distribuirea de linie-ați marcat ca un ghid pentru centrare. Nu te lipi de perete întreg, nu numai în zona care va acoperi primul panou de pe stânga, lăsând câțiva centimetri în afara dreptului. Se aplică primul panou de pe perete incepand de la partea din stânga sus. Verificați care este aliniat cu ghid. Apasă pe hârtie cu o rola uscat sau un burete pentru a elimina orice bule de aer. Loc următoarele panouri în același mod în ordine numerică. Panourile nu trebuie să fie montate pe fiecare alte dar sunt stabilite pe margine. Curățați excesul de adeziv cu un burete umed.

PASUL 5: Finisare Cu ajutorul de o rigla si un cutter, pentru a regla părțile laterale și partea de sus și de jos a peretelui, dacă este necesar. Lasati sa se usuce 24 de ore; veți obține un rezultat final perfect

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 56cm x 18cm x 18cm (22.05in x 7.09in x 7.09in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiuni 254cm X 254cm, 1 MP PERSONALIZA
Nume De Brand Pixel&Perete
Utilizarea camera de zi
Model Brooklyn Bridge
Material Fibre de lemn tapet
Utilizare Administratie,Comert,Divertisment,De Uz Casnic
Tratament De Suprafață Imagini De Fundal De Hârtie
Funcția Umiditate-Dovada,Rezistente la foc,Mucegai-Dovada,fonoabsorbante,Anti-static
Stil Modern
Numărul De Model PW167421622
Unitate De Încărcare De Yuani/Rola
Tip Imagini De Fundal De Hârtie

Produse similare