Mega 2560 R3 Mega2560 REV3 3D Printer Kit + RAMPE 1.4 Controller + RAMPS1.4 LCD 12864 LCD pentru Reprap MendelPrusa Transport Gratuit

144.85lei

Adauga la lista dorintelor

Componente Active

Descriere produs


3D Printer Kit RAMPE 1.4 MEGA2560 5xA4988 LCD12864 Display Controller pentru RepRap

Caracteristici : (1) 3D Printer Controller RAMPE 1.4 RAMPE 1.4 bord este conceput pentru a se potrivi întreaga electronice necesare pentru un RepRap într-un pachet mic pentru low-cost. RAMPE de interfețe de un Arduino Mega cu puternic Arduino MEGA platforma si are o multime de cameră pentru extindere. Designul modular include plug-in stepper drivere și extruder electronice de control pe un Arduino MEGA scut pentru ușor de serviciu, înlocuirea pieselor, upgrade-și capacitatea de expansiune. În plus, un număr de Arduino plăci de extensie pot fi adăugate la sistemul atâta timp cât principalele RAMPE de bord este păstrat la partea de sus a stivei. (2) Arduino Compatibil Mega 2560 R3 pe Deplin compatibil cu originalul Arduino MEGA 2560 R3, cu acest produs, vă sunt capabili de a utiliza toate Arduino platformă open source pentru a crea sau pentru a afla obiecte interactive, acesta va fi o mulțime de distracție în timp ce crearea și învățare, astfel încât doar obține acest lucru și a începe, vom oferi, de asemenea, de referință fișiere pdf care vă pot ajuta să vă pentru a îmbunătăți abilitățile foarte repede. La urma urmei, timpul contează, cu atât mai repede vă puteți îmbunătăți abilitățile de programare, cu atât mai repede puteți crea proiecte uimitoare! Comparativ cu UNO R3, acest lucru este cu Cip principal ATmega2560, cu mai multe I/O Pini, și o suplimentare de 10 de ieșire PWM, desigur, EEPROM este, de asemenea, cu spațiu mai mare. (3) A4988 StepStick Compatibil Stepper Motor Driver Modulul A4988 driver este un purtător de bord sau breakout bord pentru Allegro e A4988 omd-uri Micro pas cu pas Driver cu Translator și Protecție Supracurent prin Pololu; prin urmare, vă recomandăm citirea cu atenție a A4988 foaie de date înainte de a utiliza acest produs. Acest stepper motor driver vă permite să controla un motor pas cu pas bipolare până la 2 Un curent de ieșire de pe bobina. (4) RAMPE de LCD12864 controler Acest grafic complet Controler Inteligent conține un SD-Card reader, un encoder rotativ și un 128 x 64 LCD dot matrix display. Puteți ușor conectați-l la Rampe de bord cu ajutorul "smart adapter" inclus. După conectarea acestui panou la Rampe nu este nevoie pc-ul nici mai mult, Controler Inteligent furnizează putere pentru cardul SD. Mai mult, toate acțiunile, cum ar fi calibrarea, axe mișcările se poate face doar prin utilizarea rotary encoder pe Controler Inteligent. Imprimare 3D modele, fără PC, doar cu un g-cod de proiectare stocate pe cardul SD. Pachetul include: 1x Adaptor 1x Cablu USB 5x radiator 15x Terminale 2x FC tv cu cablu 1 x 3D Printer Controller RAMPE 1.4 Bord 1x Arduino Compatibil Mega 2560 R3 5x A4988 StepStick Motor pas cu pas Modul de Driver 1x RAMPE LCD12864 controller Inteligent

Rc Mini Micro 9g 1.6 KG Servo SG90 pentru RC 250 450 Elicopter, Avion, Masina B Vânzător modelului recomandările Clienților care au cumpărat acest produs, de asemenea, achiziționate

Vom accepta Card de Credit, Western Union, TT. cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

•Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la comanda. Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

•Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

•Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Vilatudor.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

• Produsele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.

• Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori.

• Dacă achiziționați mai multe elemente și au nevoie de unele discount din taxa de transport maritim, vă rugăm să trimite un mesaj la noi, și vă vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare.

• Accepta PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim. Vă rugăm să confirmați adresa. Am expediat doar să cinfired pentru adresa, si adresa dvs. de ordine mus MECI de adresa de livrare.

• Apreciem pe termen lung a relațiilor de afaceri. Cumpara cu incredere!

• Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

• Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

• Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

•Noi depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.

•Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.vom sta cu tine până când problema de rezolvat și de a oferi servicii mai bune ca putem.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 16cm x 12cm (7.09in x 6.30in x 4.72in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Starea Noi
Cerere calculator
Nume De Brand Dusco.E
Tensiune De Alimentare 5V
Temperatura De Operare LCD12864
Numărul De Model Mega 2560 R3 Bord
Tip Regulator De Tensiune
Disiparea De Putere -

Produse similare