Nou 2016 Veveriță silicon lumânare mucegai Decoratiuni de Gradina faunei sălbatice veveriță alimente grad silicon sapun matrite lumânare lut

66.61lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Veveriță silicon lumânare mucegai Decoratiuni de Gradina faunei sălbatice veveriță alimente grad silicon sapun matrite lumânare lut Descriere Element Nume Veveriță silicon lumânare mucegai Material 100% alimente grad silicon Nume de Brand LXYY dimensiune/cm a B C dimensiuni greutate/g 285g/BUC Locul de Origine Beijing, china Certificat LFGB/FDA/CE/UE/SGS Utilizare poate fi folosit pentru a face fandont decorare tort, sculpturi de gheata, gumă de mestecat pastă, săpun, jeleu de fructe, zahăr și ciocolată 3D. Caracteristicile Produsului 1. Inofensiv, non-toxic și de înaltă calitate alimente grad silicon material 2. Intervalul de temperatură: -40F la +446F (-40°C la +260°C) 3. Ușor să se spele și să se ocupe de 4. Profesionale și reutilizabile produs, ușor pentru a stoca și de transport 5. Tot felul de modele noutate Client desene sau modele sunt weclome culoare orice culoare iti place de Ambalare Polybag ambalare sunt disponibile de Ambalare ca cererea clientului Port Tianjin Plata T/T, Western union, Paypal pentru proba acceptabil timp de livrare 3-7 zile sau în funcție de cutomers' cantitatea de comandă

Descriere Produs

Acest lucru de înaltă calitate silicon mucegai vă permite să creați cu ușurință perfect pentru copii articole pentru decorarea prăjituri. Mucegaiul este moale și flexibil, făcându-l ușor pentru a umple cu fondant sau pasta de guma și elimina piese turnate. După unmoulding, praf cu luciu sau praf de perle sau culoarea dorită.

Materiale: Silicon

Ingrijire: Top-raft mașină de spălat vase în condiții de siguranță sau se spală cu apă și săpun și se usucă cu aer (dacă se usucă cu un prosop, tiparul se va ridica scame din prosop)

Produs din china

Pentru a utiliza, se framanta o cantitate mică de fondant sau pasta de guma pana se omogenizeaza, praf cu amidon de porumb, apoi apăsați-l în mucegai (nu praf mucegai în sine, deoarece acest lucru va duce la o pierdere de detaliu). Pop modelat fondant sau pasta de guma de țineți ușor de mucegai cu degetele mari pe partea de sus și degetele pe partea de jos a mucegai și îndoind-o afară și în sus. Profunde sau foarte detaliate, matrite, loc plin de mucegai în frigider sau congelator pentru 15 - 30 de minute pentru a permite fondant sau pasta de guma pentru a seta firmă și de a face ușor pentru demularea

NOTĂ: Cavitatea dimensiuni (notate) sunt aproximative și se referă în general la dimensiunile deschiderea cavității; produsul obținut din mucegai pot fi mai mici sau mai mari decât dimensiunile remarcat, în funcție de forma și stilul de cavitatea

Misiunea noastra este axat pe Calitate, Servicii și Preț

Compania noastra este o combinație de producție și comerț cu 2 ani de experiență în producție.

Servicii: oferim servicii de consultanta pentru cauciuc siliconic parte informații tehnice, precum și a unor după-vânzare de răspunsuri pentru a reduce orice întârziere sau pierdere pentru investiții în crearea proiectului și de producție.

Calitate: Toate produsele sunt conforme cu siguranța alimentară normele internaționale. RHOS , American FDA, Germania LFGB.

Pret: pe Baza experienței noastre în procedură de producție și bine conceput, programul de producție,putem reduce costul de producție și de a crește competitivitatea.

Serviciile noastre

Cu principiul de "calitate și beneficii reciproce, clienții primele", suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu prietenii din întreaga lume pentru dezvoltare în viitor. Noi vă urez bun venit pentru a ne lua de sus și de a face negocieri de afaceri cu noi.

avantaj

1.Real producător, completat de copt instrumente categorie

2.profesional, de design și echipa de vanzare

3.one-stop de servicii de aprovizionare

4.control de calitate și timp de livrare este strict controlat

5.situat în capitala chinei, la Beijing, cu facilități perfecte

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 22cm x 20cm x 5cm (8.66in x 7.87in x 1.97in)
Material 100%alimente grad silicon
logo-ul personalizate
Gel de siliciu de calitate și de FDA și de certificare SGS
Instrumente de tip Matrite
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Tip Desert Instrumente
Pachet OPP sac și cutie
Origine Beijing (China)
Utilizare mucegai pentru a face sapun, lumanari, decor tort, bomboane
Numărul De Model LX-701
culoare pantone sau ca cere clientilor
Desert Instrumente De Tip Matrite
certificare CE / UE,CIQ,CEE,FDA,LFGB,SGS

Produse similare