7*10cm 400buc/ Lot Folie de Aluminiu Clar Open Top Pungi de Plastic Vidate Husă Sigiliu de Căldură de Depozitare a Alimentelor pachet Pachet Saci

68.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul de sarcini: Dimensiune: 7*10 cm Material: Folie de Aluminiu & Plastic Culoare: O parte este Clar, o altă parte este de Argint Pachetului: 400buc/Lot Caracteristică: rezistent la Umiditate, open top, sigiliu de căldură. Perfect pentru alimente de cafea pe termen lung de stocare Poate folosi de căldură de etanșare mașină pentru a sigila punga Notă: Dacă pentru 3 loturi sau mai mult, sistemul vă va oferi 10% off automat, În scopul de a obține efectul de vacuum seal, vă rugăm să verificați vid sealer poate vacuum aceste pungi lucioasă inainte de a comanda (unele vid sealer poate doar saci de vid cu linii)

Dacă ai nevoie de o altă dimensiune, vă Rugăm să faceți clic pe link-ul :

Transport maritim: 1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare ca pe o promisiune. 2. Vă rugăm să asigurați-vă corectă-de A adresa este introdusă înainte de check-out. Odată ce plata este finalizată, este posibil să nu fi capabil de a schimba adresa de livrare. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese. 3. Noi nu suntem responsabili pentru Orice Taxe vamale/Fiscale. De obicei ne declare valoare mai mică ca implicit dacă nu există cerere specială de la tine. Se întoarce: 1. Am pus cumpărător de satisfacție, la o prioritate de top. Dacă nu ești mulțumit de achizițiile dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire elementul preț total mai puțin de Transport maritim și de Manipulare (S&H) taxele în termen de 30 de zile de la achiziții. 2. Pentru orice Schimb, de Restituire sau de Schimb, elementul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, ambalajul si toate accesoriile sau cadouri. 3. Vă rugăm să permită până la 7 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 16cm x 12cm (7.87in x 6.30in x 4.72in)
Tip De Unitate mult (400 buc/lot)
Greutate Pachet 0.42kg (0.93lb.)
Material Folie De Aluminiu
Produs Saci De Depozitare
Capacitate 100ml
Tip Saci De Depozitare
Utilizarea Cheltuieli diverse
Grosime 8 firul
Clasificarea Vid Comprimat Sac
Nume De Brand PABCK
Aplicabile Spațiu camera de zi
Forma Sac De Compresie De Tip
Model Plat Tip
Numărul De Model 7*10cm
Caracteristică Eco-Friendly
Caietul de sarcini 7*10cm

Produse similare