De Dimensiuni mici de 40 de pc-uri Naturale de Iută Fire de Pânză groasă de sac de Nunta Favoruri Sac/Cadouri Saci/Pungi de Bomboane Accesorii Ambarcațiuni 7*9cm(3"x4")

28.22lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Accessorize nunta lui mai mici detalii cu aceste Pânză groasă de sac, Saci de Favoarea Nunta. Utilizați-le pentru a da mici favoruri sau cadouri pentru oaspeții săi. Aceste naturale în saci de pânză groasă de sac funcție de textura și senzația de pânză groasă de sac și un cordon de mătase. Înfrumuseța aceste pungi pentru un plus de personalizare sau să le utilizeze ca este un simplu, țară aspect elegant și se simt!

Descriere: Naturale De Iută, Fire De Iută Favoruri De Nunta Saci

Dimensiuni: Dimensiuni Mici/7*9cm ( 3"*4")

Culori: Natual

Ai auzit vreodată despre brand "Lui Și al Ei", un celebru statele UNITE ale americii brand de nunta de decorare.

Da, produsele noastre sunt de aceeasi calitate ca a lor, dar cu pret mai rezonabil!

Va recomand sincer nostru modernizate de transport maritim. Cel mai rapid timp de 10 zile lucrătoare de la livrare, comise în termen de 20 de zile lucrătoare! Pls verifica țările disponibile mai jos:

Austria / Belgia / Republica Cehă / Danemarca

Estonia / Finlanda / Franța / Islanda

Germania / Grecia / Ungaria / Lituania / Irlanda

Italia / Letonia / Portugalia/Luxemburg

Norvegia / Polonia / Spania / România

Slovacia / Slovenia / Suedia / Elvetia / Regatul Unit

Canada / statele UNITE ale americii

Acest transport este prestat serviciul de SF Express , cel mai stabil și rapid de transport maritim de furnizor în China, atunci când mărfurile sosesc în Europa, va fi deliveried prin Postnl , care oferă de înaltă eficientă clearance-ul și de înaltă livrare rapidă.(Bunuri pentru SUA și Canada vor fi expediate prin USPS )

Toate parcelele pot fi urmărite de la a fi trimis la livrare.

Doar alege vânzător este metoda de transport maritim, veți vedea ne-am angajat 20 de zile de la livrare, și ar putea începe bucurie cumpărături.

Transport:

Mod de transport maritim&timp de Livrare:

Mod Economic(untracked) --- 30-50 zile Lucrătoare( Comanda ,livrare gratuita )

China post de Aer(urmărite) --- 20-30 de zile Lucrătoare( 3.99= ,transport gratuit ), putem folosi mai bine metoda de transport maritim, cum ar fi e-pachete speciale lane, pentru a livra coletul, depinde de diferite requirment de timp și în condiții de siguranță.

EMS --------------- 8-12 zile Lucrătoare( Pentru>=100$ ,transport gratuit )

DHL/UPS/TNT/Fedex--- 3-8 zile lucratoare( Pentru>=130$ ,gratuit )

Observație : Unele ori pentru autoritățile vamale sau de vreme problemă,aceasta va fi o întârziere de o zi.da inconvenient,sper că puteți înțelege,multumesc!

Metode de plată acceptate

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor .

1.Aflați cum de a plăti cu cardul de credit,

2.Aflați cum de a plăti prin Transfer Bancar,

3.Aflați cum de a plăti cu Western Union, .

4.Această pagină a fost util? Dacă nu,

Politica De Returnare

Oferim garanție de satisfacție de 100%. Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere. Te rog, lasă-mă să știu. rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit. Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească.

Vă rugăm să Rețineți: nu vom reveni la costul de transport maritim sau nu ia costul de transport maritim înapoi la mine dacă nu e vina noastră. Sper că puteți înțelege asta.

Feedback-Ul Si Contactati-Ne

· Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv. Bune feedback-ul este foarte apreciat.

· Dacă vă simțiți că nu sunteți de gând să mă lase feedback-ul pozitiv, vă rugăm să simțiți confortabil să lasă-mă să știu în primul rând. Eu vă va oferi o soluție bună.

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați. Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, se așteaptă că suntem la sfârșit de săptămână.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (40 piese/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
culoare 10 piese, 20 piese, 30 de piese, 40 piese
Ocazie Petrecere De Aniversare,Aniversare,Revelion,Nunta Si Logodna,Nunta,Paste,Craciun
Model Nici unul
Material iută fire
Punga De Cadou Dimensiuni 7x9cm

Produse similare